PRE NEGO ŠTO JE ZAKLAO SVOJE TROJE DECE, IŠAO KOD VRAČARE: Isplivali stravični detalji o Admiru Soviću, ocu koljaču
Admir je kod vračare išao jer je mislio da je njegovoj supruzi Lejli "nešto napravljeno" i da zbog toga želi da ga napusti, Foto: Marina Lopičić, Facebook

umobolno

PRE NEGO ŠTO JE ZAKLAO SVOJE TROJE DECE, IŠAO KOD VRAČARE: Isplivali stravični detalji o Admiru Soviću, ocu koljaču

Admir je kod vračare išao jer je mislio da je njegovoj supruzi Lejli "nešto napravljeno"

Objavljeno:

Admir Sović, otac koji je u kući zaklao svoje troje dece i potom se obesio, posećivao je vračaru kod koje je pokušao da sazna zašto mu je žena otišla od kuće.

Admir je kod vračare išao jer je mislio da je njegovoj supruzi Lejli "nešto napravljeno" i da zbog toga želi da ga napusti. To je otkrio Admirov prijatelj koji je dodao i da je Admir bio izuzetno ljubomoran na suprugu i nije voleo što mu žena odlazi od kuće. Smetalo mu je, kaže, i kad je išla u posetu rodbini u Sarajevo.

- U ponedeljak sam bio kod Admira kući, pili smo kafu. On mi je rekao da je bio kod neke žene za čarke koje ta žena pravi. Žele je da vidi da neko nije podmetnuo njegovoj ženi Lejli - rekao je njegov prijatelj Asim Delić za Blic.

Javnosti su se proteklih dana obratile i Lejline prijateljice, posebno jedna poznanica koju je upoznala preko društvenih mreža i sa kojom je postala bliska.

Kako tvrdi, Lejla joj se žalila da je radila teške fizičke poslove, da je odlazila u šumu i cepala drva. Navodno joj je slala i fotografije na kojima je bila modra od batina.

Počela sam svako malo od nje da dobijam slike na kojima je crna od udaraca i sada mi je žao što ih nemam da mnogi vide da ona nije otišla tek tako. Pitala sam je gde joj je muž i zašto ona radi muške poslove, a ona mi je rekla: "Eh, ne pitaj. Da ja ne radim deca ne bi imala što da jedu" - tvrdi Lejlina prijateljica.

(Espreso.co.rs/Depo.ba)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.