OVO JE ŽENA NASERA ORIĆA S KOJOM SE VENČAO U HAGU! Zvali su ih Romeo i Julija i gde god se pojave svi gledaju u nju
Naser Orić, Foto: Beta / Emir Burlović

NAJVEĆA TAJNA

OVO JE ŽENA NASERA ORIĆA S KOJOM SE VENČAO U HAGU! Zvali su ih Romeo i Julija i gde god se pojave svi gledaju u nju

Ona je zaposlena u Opštinskom sudu u Sarajevu

Objavljeno:

Amra Alajbegović, supruga ratnog zločinca Nasera Orića, zaposlena je u Opštinskom sudu u Sarajevu, iako je odlukom tog istog suda njen suprug osuđen zbog reketiranja tuzlanskih biznismena i nelegalnog posedovanja naoružanja.

Da skandal bude veći, prema rečima izvora portala Republika Srpska, Orić je u prošlosti imao naviku da svoje najbliže uvlači u lanac organizovanog kriminala, što je svojevremeno istraživala i tuzlanska policija.

Orićeva bivša supruga Zahida, koju je on još 2006. godine zaposlio u Upravi za indirektno oporezivanje BiH, bila je zajedno s njim osumnjičena da je uključena u reketiranje tuzlanskih biznismena. Upravo joj je Opštinski sud u Sarajevu, u kojoj sada radi njena „naslednica", 2008. godine odredio pritvor zbog sumnje da je bila jedan od ključnih igrača u reketiranju tuzlanskog biznismena Džehve Okanovića.

Iako je policija, koja je vodila istragu, nedvosmisleno utvrdila da je prva Orićeva supruga bila važna karika u zelenaškom lancu, sarajevsko tužilaštvo je uoči početka suđenja odustalo od podizanja optužnice protiv nje, pravdajući takav potez navodnim nedostatkom dokaza.

- Međutim, ona je Naseru Oriću sve vreme suđenja pružala moralnu podršku, baš kao što sada čini i njegova nova supruga Amra, s kojom se venčao još dok je bio u Hagu, gde je osuđen na simboličnu kaznu od dve godine zatvora, koja je kasnije i poništena.

Sarajevski mediji su ih u to vreme prozvali „bosanskim Romeom i Julijom" i pisali kako je neviđena lepotica.

foto: Printscreen

Bonus video:

Emisija Kratki espreso

(Espreso.co.rs/Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.