TRUDNA SAM ZAVRŠILA U HITNOJ, SVE SU IZMISLILI! Oglasila se mlada koju su optužili da je UKRALA NOVAC sa svadbe!
Elda i Edin, Foto: Facebook printscreen

skandal u bih

TRUDNA SAM ZAVRŠILA U HITNOJ, SVE SU IZMISLILI! Oglasila se mlada koju su optužili da je UKRALA NOVAC sa svadbe!

"Priču su izmislili samo zato što nisu dobili dovoljno para da pokriju troškove svadbe pa su sve svalili na mene"

Objavljeno:

Nakon neobičnog skandala na bosanskoj svadbi o kojem se raspisao cei region, oglasila se i prozvana mlada Elda Mujčin iz Gradačca.

Priča koja je izašla u javnost je ta da je na svadbi na kojoj je bilo 300 gostiju došlo do svađe zbog novca, nakon čega je mlada usred noći odjurila kući u Odžak.

Članovi porodice Huseljić napali su mladeu pa su je optužili kako je pokušala da pobegne s novcem.

- Mlada je uzela košaru s novcem i pokušala da pobegne. Međutim, uspjli smo vratiti novac, a ona je otišla. Njena mama i ona mislile su i to uzeti i odneti. Imamo svedoke za ono što se događalo, a sve su zabeležile i kamere - rekao je rođak.

Dok je mladoženja, Edin Huseljić, potvrdio kako je njegov obraz čist, iako mladea ima jednu sasvim drugačiju priču.

Elda tvrdi kako su sve navedeno laži, i da je u trenutku kada se prikupljao novac, došao mladoženjin otac koji je sve uzeo sebi.

- Naljutila sam se jer su nam kompletnu svadbu isplanirali on i žena, nisu mi dopustili da isplaniram vlastitu svadbu, mešali su se, nakon čega sam izašla van i zalupila vratima. Onda sam ušla nazad u restoran i sela. Što znači da da sam ukrala pare ne bi se sigurno vratila natrag na svadbu. Sedela sam unutra kada mi je prišao njegov otac, pijan, te rekao kako ja nisam nikakav kurac i da slobodno idem jer nisam vredna tih para. Naravno, izašla sam iz restorana, sedela još sat vremena ispred, za šta imam svedoke. Dakle, priču su izmislili samo zato što nisu dobili dovoljno para da pokriju troškove svadbe pa su sve svalili na mene kako bi se ogradili od sramote - ispričala je mladka za portal Srpskainfo.rs.

- Ja sam trudna završila na hitnoj da bi se mladoženja vratio da sedi i pije s izgovorom ‘šta on tu može?’. Kredit za sređivanje stana gde je trebalo da živimo sam podigla ja za što imam i dokaz. Iskoristio me i šutnuo - zaključila je ogorčena Elda koja će, kako kaže, pravdu tražiti na sudu.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Srpska info)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.