POLICIJA IH UHVATILA U KRAĐI, PA SU OTVORILI VATRU! Ubili jednog policajca, drugi je u komi!
Na licu mesta pucnjave, Foto: Youtube / Printscreen

horor u sarajevu

POLICIJA IH UHVATILA U KRAĐI, PA SU OTVORILI VATRU! Ubili jednog policajca, drugi je u komi!

Kako nezvanično saznaje "Avaz", život na zadatku izgubio je dugogodišnji iskusni policajac Adis Šehović

Objavljeno:

U sarajevskom naselju Alipašino Polje - C faza, preko puta tržnog centra "Bingo", jutros oko 4.50 sati lopovi su zasuli rafalnom paljbom iz automatske puške, najverovatnije "kalašnjikova", policijsku patrolu, koja ih je zatekla u krađi Golfa 6 bele boje.

Drama se odigrala na parkingu, a policajci su tokom redovne kontrole naišli na kradljivce. Odmah nakon što su naišli, jedan od lopova potegao je oružje pa je na licu mesta ubio jednog policajca, dok je drugi teško ranjen i lekari mu se bore za život.

Kako nezvanično saznaje "Avaz", život na zadatku izgubio je dugogodišnji iskusni policajac Adis Šehović, a ranjeni policajac je Davor Vujnović.

Kako njihov reporter s lica mesta, prema dosadašnjim saznanjima, lopovi su se dovezli s dva automobila, Range Roverom i crnim Golfom V.

Tokom noći, sumnjaju istražitelji, pokušali su da ukradu još jedno vozilo na području općine Centar, ali ih je u tome sprečila policija. Nakon što su pucali, pobegli su u pravcu OŠ "Meša Selimović". Odmah je radiovezom obavešten i MUP RS da bi se blokirali svi prilazi.

Na licu mesta nalaze se na desetine policajaca pa su sve smene dignute i MUP KS sve raspoložive snage dao je u potragu za počiniocima.

Na licu mesta bili su i policijski komesar Mevludin Halilović i ministar unutrašnjih poslova KS Vedran Mulabdić.

Ranjenog policajaca su operisali. Iako na moment ranjeni policajac tokom operacije nije davao znake života, lekari su ga reanimirali. Operacija je završena, on je u komi i sve prognoze vezane za njegovo zdravstveno stanje su neizvesne.

(Espreso.co.rs/Avaz.ba)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.