HEROJ IZ SENKE: Bosanac video penzionera kako kupuje lekove na veresiju, pa uradio nešto VREDNO DIVLJENJA!
Bosanac je uradio nešto jako lepo (ilustracija), Foto: Shutterstock

plemenito

HEROJ IZ SENKE: Bosanac video penzionera kako kupuje lekove na veresiju, pa uradio nešto VREDNO DIVLJENJA!

Apotekarka je plakala...

Objavljeno:

Nepoznati mladić je u bosanskom Maglaju u apoteci platio dugove penzionerima koji su lekove kupovali na dug, tvrdi Zeničanin Aldin Kajmaković.

Nakon što je viideo jednog penzionera kako pita apotekarku može li platiti kad mu stigne penzija, mladić je spremno ponudio da plati njegov lek, a zatim zamolio apotekartku da mu zbroji dugove svih penzionera i sve zajedno platio oko 1500 kuna.

Dirnut njegovim gestom, Kajmaković, koji se tom prilikom zatekao u apotecim sve je objavio na svom Fejsbuku.

- Nakon što apotekarka reče da on uzme na dug do penzije, momak se ponudi da plati taj lek i ako ima još nešto duga od ranije. Kad apotekarka stidljivo reče da ima još dugova i da ona tako penzionerima daje lekove na veresiju do penzije, momak je zamoli da zbroji sve dugove koje imaju penzioneri. Nakon kraćeg vremena, lik plati skoro 400 KM, a apotekarka ostade plačući jer nije verovala da se u današnjem vremenu mogu dogoditi takve stvari. Ni meni nije bilo nimalo svejedno, iskreno, postideh se zbog njegova dobročinstva- napisao je on.

Status je u manje od 24 sata dobio preko tri hiljade lajkova, a podeljen je preko 500 puta. Mnogi su, kao i Aldin, ostali zatečeni dobrotom nepoznatog mladića.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.