KO DA IGRAMO TOMBOLU, A NE DA IDEMO NA IZBORE! Ova gospođa je najtačnije opisala izbornu trku u BiH! (VIDEO)
Svetlana Cenić i izbori u Bosni, Foto: Youtube printscreen

ubola suštinu

KO DA IGRAMO TOMBOLU, A NE DA IDEMO NA IZBORE! Ova gospođa je najtačnije opisala izbornu trku u BiH! (VIDEO)

"Kad prođem kroz Sarajevo i vidim onolike slike, čini mi se da ću dobiti epileptični napad"

Objavljeno:

Ekonomska analitičarka Svetlana Cenić komentarisala je nedavno održanje Opšte izbore u BiH, a njena analiza postala je hit na Tviteru.

Cenić je uočila da je najveći problem izbora bilo to što nijedna stranka ili kandidat nisu ponudili konkretan, i ciljevima jasno definisan politički program.

- Ako pogledate i Federaciju i RS, ko je za ove izbore davao bilo kakav program ili rešenje? Aman niko! Bilo je samo ponegde onaj flajerčić mali, pa kaže "šest mera, osam ciljeva, ovoga, onoga". Ko da tombolu igramo, a ne idemo na izbore - iskazala je svoje nezadovoljstvo gostujući na BN televiziji.

Ekonomistkinja zatim objašnjava kako nije čula nikoga da je ponudio konkretan zakon kojim bi uredio određenu oblast društvenog života.

- Isprazno, šuplje, gomila bilborda, plakata... Kad prođem kroz Sarajevo i vidim onolike slike, čini mi se da ću dobiti epileptični napad!

I zaista, Cenić je negde tačno opisala kako se oseća prosečan glasač na Balkanu.

Opšte izbore u BiH svakako su pratili brojni apsurdi i previranja, a tek će vreme pokazati da li će izbori glasača doneti prosperitet BiH.

Svetlana Cenić je inače nedavno izabrana za vršioca dužnosti člana Nadzornog odbora Deoničkog društva BH Telecom Sarajevo.

Pogledjte celo njeno gostovanje:

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.