VI STE SAUČESNICI U UBISTVU DAVIDA DRAGIČEVIĆA! Besan čovek uzeo je mikrofon i tresnuo ga o pod! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Twitter/@placacporeza

NALJUTILO GA PITANJE

VI STE SAUČESNICI U UBISTVU DAVIDA DRAGIČEVIĆA! Besan čovek uzeo je mikrofon i tresnuo ga o pod! (VIDEO)

Slučaj koji već mesecima potresa bosansku javnost ujedinio je mnoge građane u borbi za istinu

Objavljeno:

Na Trgu Krajina u Banjaluci u petak uveče je održan skup grupe građana "Pravda za Davida",a procenjuje se da je bilo oko 40.000 ljudi.

Na banjalučki trg došli su ljudi iz svih krajeva BiH kako bi uputili podršku porodici Dragičević u potrazi za istinom o okolnostima smrti mladića Davida Dragičevića.

Podsetimo, David je nestao je u noći između 17. i 18. marta ove godine, a njegovo telo je pronadeno šest dana kasnije na ušću rečice Crkvena u Vrbas. Policija je najpre saopštila da u slučaju smrti Dragićevića nema elemenata krivičnog dela, da bi Okružno javno Tužilaštvo Banjaluka tri i po meseca kasnije okvalifikovalo smrt Davida kao ubistvo.

Otac stradalog Davida krivi MUP RS i vlasti da je zločin zataškan, a do sada je uhapšeno nekoliko osoba za koje se sumnja da su uništile ili prikrile ključne dokaze.

Slučaj koji već mesecima potresa bosansku javnost ujedinio je mnoge građane u borbi za istinu. Najveći pokazatelj toga je jučerašnji skup na trgu u Banjaluci, koji je i pored velikog broja ljudi, prošao bez ijednog incidenta.

Da su građani besni zbog pomenutog događaja, pokazuje i snimak jednog čoveka koga su novinari zaustavili kako bi mu postavili pitanje vezano za ovaj slučaj.

Prilično iznerviran, prvo nije želeo da razgovara sa njima. Sve što im je poručio bilo je "mrš" a na pitanje novinara "Što sam ti ja kriv" je odgovorio:

"Go*no dođi tamo na trg pa nećeš biti kriv. Reći ću vam da mi popu*ite ku*ac Siniša Mihajlović i sva go*na fašistička, vi ste saučesnici u ubistvu Davida Dragičevića", nakon čega je novinaru oteo mikrofon i bacio ga na pod.

Kako je to izgledalo, pogledajte u videu:

BONUS VIDEO: AFERA MATURANT U ARILJU: Predsednik opštine na ekskurziju maturanata poveo ženu!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.