DEČAK SE PREDOZIRAO SPIDOM: Strava i užas u Gornjoj Koprivni
Foto: Nebojša Mandić

horor u bosni

DEČAK SE PREDOZIRAO SPIDOM: Strava i užas u Gornjoj Koprivni

Na mesto događaja odmah su izašli policajci i ekipa Hitne službe Doma zdravlja Cazin, ali nesrećnom Velagiću nije bilo spasa

Objavljeno:

Devetnaestogodišnji Nedžad Velagić iz naselja Gornja Koprivna predozirao se drogom. Telo nesrećnog mladića pronašao je u subotu njegov stric S. Velagić (45), koji je prijavio Policijskoj stanici Cazin da je u kući u izgradnji pronašao svog bratanca koji nije davao znakove života.

Izgubio svest

Na mesto događaja odmah su izašli policajci i ekipa Hitne službe Doma zdravlja Cazin, ali nesrećnom Velagiću nije bilo spasa, pa je lekar mogao samo da konstatuje smrt mladića.

Iz MUP-a Unsko-sanskog kantona kazali su da se radi na utvrđivanju svih okolnosti pod kojima je nastupila smrt devetnaestogodišnjaka. Kako saznajemo, policija je saslušala nekoliko osoba. Prema nezvaničnim informacijama, Velagić se kobnog dana družio s dvojicom prijatelja pa su, navodno, kupili spid za 10 KM. Nakon što se Velagić nadrogirao izgubio je svest. Mladići su se uspaničili te su ga, u strahu, onesvešćenog ubacili u napuštenu kuću i pobegli.

Bez povreda

Kantonalni tužilac rukovodio je uviđajem na licu mesta koji su obavili pripadnici PS Cazin. Naložio je sva neophodna veštačenja i obdukciju tela, koja je potvrdila da je smrt nastupila usled intoksikacije uzrokovane uzimanjem droge, te da na telu Velagića nema tragova koji bi ukazivali da je nastupila nasilnim putem.

(Espreso.co.rs/Avaz.ba)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.