PORODICA IZ DRVARA: On je Srbin, a ona Brazilka, evo za koga će sutra ova porodica navijati (VIDEO)
Foto: Printscreen/Yotube/ RTRS vijesti

bez dileme

PORODICA IZ DRVARA: On je Srbin, a ona Brazilka, evo za koga će sutra ova porodica navijati (VIDEO)

Petar je sličice za svoj prvi Panini album sakupljao 1986.

Objavljeno:

Srbija sutra u Moskvi protiv Brazila igra odlučujući meč za prolaz u osminu finala Svetskog prvenstva. Utakmicu sa posebnim nestrpljenjem očekuje porodica Pećanac iz Drvara.

Za Petra Pećanca verovatno ste čuli. On je prvi alpinista iz BiH koji je osvojio Mont Everest. Osim uspešnog osvajanja „krova sveta“, poznat je i kao veliki ljubitelj fudbala. Međutim, Petrove najveće ljubavi su ćerka Sofia i supruga Maira – po nacionalnosti Brazilka.

Petar je sličice za svoj prvi Panini album sakupljao 1986.

- To je bilo za SP u Meksiku 1986, kad se moja supruga rodila. Ko bi rekao da ćemo se mi posle toga i upoznati - priča Petar.

Ljubav prema fudbalu jedna je od stvari koja je zajednička Petru i Mairi. Isto kao i ljubav prema zemljama iz kojih dolaze. U njihovom domu već je praznična atmosfera, jer predstojeća utakmica za oboje je od posebnog značaja.

- Prva stvar je da želimo da se utakmica odigra fer i korektno, a druga stvar je da svi želimo da Srbija prođe dalje - kaže Petar Pećanac.

Maira kaže da je ponosna na državu u kojoj živi i nada se da će Brazil naučiti nešto o Srbiji zahvaljujući ovoj utakmici.

- To je veoma bitno, jer u Brazilu o Srbiji ne znaju mnogo - kaže Maira.

Utakmica Srbije i Brazila sudar je zemalja u kojima se živi za fudbal, a zna se i ko je veliki favorit. Ipak, porodica Pećanac navijaće za onog sa, barem na papiru, slabijim šansama.

- Mislim da će Brazil pobediti. Međutim, stvarno želim da to bude Srbija, jer želim da drugi tim osvoji Svetsko prvenstvo. Dakle, navijam za Srbiju. Oprostite mi prijatelji iz Brazila! - uz osmeh kaže Maira.

Maira obožava srpsku kulturu, a posebno joj se dopada film „Montevideo bog te video“. Kaže, volela bi da Srbija na ovom Svetskom prvenstvu ponovi uspjeh iz Montevidea.

Svi se nadamo da će sa najmanje dva gola u mreži, Brazil biti ispraćen sa moskovske Otkritje arene.

Bonus video: NEVIĐENA KATAKLIZMA U GRČKIM LETOVALIŠTIMA: Bujice nose automobile u more, reke teku ulicama

(Espreso.co.rs / RTRS)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.