STIGAO REZULTAT OBDUKCIJE AMELE KOJA JE PRONAĐENA MRTVA SA DVOJE DECE U TUZLI: Evo šta je pokazao izveštaj
Policija/Ilustracija, Foto: Profimedia

tuga

STIGAO REZULTAT OBDUKCIJE AMELE KOJA JE PRONAĐENA MRTVA SA DVOJE DECE U TUZLI: Evo šta je pokazao izveštaj

Tužilaštvo je odlučilo da ne izlazi u javnost sa detaljima vezanim za to na koji način su umrla deca

Objavljeno: 14:04h

Kantonalno tužilaštvo Tuzlanskog kantona je na svom sajtu objavilo preliminarni nalaz obdukcije u kojem je potvrđeno da je Amela, koju je muž Mujaga navodno ubio, kao i njihovo dvoje dece, u porodičnom stanu u Tuzli, preminula od udaraca zadobijenih sekirom.

"Prema preliminarnim nalazima obdukcije, koji su za sada usmeno saopšteni u Tužilaštvu, te se uskoro očekuje dostavljanja pismenog nalaza i mišljenja veštaka sudske medicine, žena je imala veći broj povreda na vratu, glavi, licu i na drugim delovima tela, nanesene i oštrim i tupim delom sekire, što je izazvalo njenu smrt", navodi se u saopštenju.

Tužilaštvo je odlučilo da ne izlazi u javnost sa detaljima vezanim za to na koji način su umrla deca.

"U skladu sa odredbama Zakona o zaštiti i postupanju sa decom i maloletnicima u krivičnom postupku u FBiH Tužilaštvo neće iznositi bilo kakve detalje koji se odnose ubijenu decu", dodaje se.

U toku su brojne istražne radnje i prikupljeni su svi relevantni tragovi sa mesta zločina koji će biti predmet veštačenja.

Podsetimo, istražitelji još uvek rade na rasvetljavanju tragičnog događaja koji je pogodio prethodnih dana Tuzlu kada je osumnjičeni Mujaga Čičkušić navodno ubio svoju suprugu Amelu Čičkušić (34) i dvoje dece u porodičnom stanu, a zatim otišao u susedni ulaz i izvršio samoubistvo skokom sa 14. sprata. Motiv navodnog zločina i dalje nije poznat.

Bonus video:

00:22

Ubistvo u Čačku

(Espreso/Telegraf/A.Đ./Prenela: N.J)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.