DETALJI JEZIVOG SLUČAJA SA SKALPELOM U OSNOVNOJ ŠKOLI U SARAJEVU: Vikao "JA SAM LUD", oglasila se učenikova MAJKA
Foto: DANIEL REINHARDT / AFP / Profimedia

STRAŠNO

DETALJI JEZIVOG SLUČAJA SA SKALPELOM U OSNOVNOJ ŠKOLI U SARAJEVU: Vikao "JA SAM LUD", oglasila se učenikova MAJKA

Sam događaj nije bio nimalo bezazlen

Objavljeno:

U sarajevskoj Osnovnoj školi "Šip" došlo je do incidenta u kojem je jedan od učenika doneo skalpel u školu i s njim mahao pred učenicima u svlačionici.

Kako je "Avaz" pisao, dečak se samopovredio za to vreme, reagovala je i policija.

"Sam događaj nije bio nimalo bezazlen. Incident se desio u muškoj svlačionici. Dečak je izvadio skalpel i počeo da maše njime prema dečacima imitirajući lika iz igrice "Granny" i govoreći "ja sam lud". Srećom je promašio trojicu dečaka, jedan je uspeo da pobegne u wc i sakrje se. U naletu prema vratima od wc-a, dečak sa skalpelom je sebe, nažalost, povredio - presekavši sebi tetivu. Nastala je vriska i haos, krv je prskala na sve strane. Nasreću nema drugih povređenih i nažalost dečak je povredio samo sebe", rekla je majka jednog od dečaka iz svlačionice za Avaz.

Nažalost, škola je pokušala da prikrije događaj i nedavanjem pravih, tačnih i blagovremenih informacija dovela u situaciju da u medije ode netačna, da se u grupama dele poluinformacije i da mi kao roditelji nagađamo šta se desilo, zavisi od toga od koga smo čuli. Svi, kao roditelji, zaslužujemo da znamo pravu istinu i uradimo sve kako se ovakve stvari nikada ne bi ponovile", kazala je majka jednog od dečaka.

Bonus video:

01:58

PRLJAVO JE, MNOGO SE BRINEMO ZA DECU Pogledajte na koji način se greju đaci u jednoj od NAJSTARIH škola u Srbiji: ŠOK!

(Espreso/Avaz/ Evelin Trako/prenela:M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.