"ZGADILO MI SE SVE, ALI SAM MORAO": Vlada NATERAN da SPAVA SA BABOM zbog papira u Nemačkoj, a onda je počeo pakao
Vlada Ivanović, Foto: PrintScreen/ YOUTUBE/AUSLENDERI

neverovatno

"ZGADILO MI SE SVE, ALI SAM MORAO": Vlada NATERAN da SPAVA SA BABOM zbog papira u Nemačkoj, a onda je počeo pakao

Jedan Bosanac naglasio je muke koje je imao da bi ostao u Nemačkoj - morao da spava sa babom

Objavljeno:

Na 50 kilometara od Štutgarta, u Nemačkoj, živi kako za sebe kaže, auslender, Vlada Ivanović (53) poreklom iz Bosne. Vlada živi okruglih 30 godina u Nemačkoj, tačnije od 1993. godine. "Bio sam u Puli, radio u policiji, bio na ratištu i onda sam sve napustio i došao ovde. Dovela me jedna žena iz Mostara. Prvo me dovela kod njene sestre, prijavili smo se kao izbeglice i tako je krenuo život u Nemačkoj. Borba, ali ostao sam i snašao se", rekao je Ivanović.

On je rekao da njemu tek sad sa 53 godine život počinje. "Ovo do sada je sve bilo iskustvo i borba, a sad tek živim za gušt. Za svoje ljude, za prijatelje, za porodicu i samo sam rekao: 'Smeh, veselje i rad'. Radim sad kao vozač kamiona i volim svoj posao. Promenio sam i dosta firmi jer imam svoje principe. Neću da radim u firmama koje ne plaćaju i koje ne cene radnika. Za sebe mogu da kažem da sam dobar vozač. Zaposlio sam u istoj firmi sedam ljudi, međutim šef koji je bio poslodavac, nije cenio moj rad. On je smatrao da ja radim za svoj interes, tako da sam tu firmu napustio. U drugu firmu sam prešao i to je bila baš dobra firma. Ali sam taj posao izgubio kada sam hteo da pomognem ljudima u Hrvatskoj nakon zemljotresa. Natovario sam kamion, skupili su se svi ljudi, ali šef je saznao da je kamion krenuo i izgubio sam posao zarad svega", rekao je Vlada.

On je pomenuo i svoju porodicu. Rekao je da mu je žena najveća podrška u životu i da mu je to četvrta žena. "Imam i šestoro dece, sa svakom ženom po dvoje, a sa jednom ženom, ona je Nemica, nemam dece - nju sam oženio zbog papira", počeo je svoju interesantnu priču Vlada.

"Borio sam se da ostanem u Nemačkoj 1997. godine. Ta Nemica je zahtevala, kad sam ja njoj platio te papire, to je mene koštalo puno, 40.000 maraka, morao sam i svadbu da pravim. Zahtevala je da imamo 13 automobila na svadbi, to me koštalo 5.000, i sve to da bih ostao u Nemačkoj. Ja sam rodom iz Tuzle, otac je bio železničar, nas četvoro dece. Imali smo staru drvenu kuću, morali smo da se borimo. Bilo je jako teško. Otac je bio sam sa četvoro dece, nismo imali novca. Deca su na velikom odmoru jela, ja sam gledao kako jedu i bio sam željan i salame i eurokrema i svega. Nisam imao ništa", rekao je Ivanović.

"Moja prva ljubav je bila krava u štali. Ja sam nju održavao, čistio, družio se i moja prva ljubav je bila krava. Nijedna me nije htela jer sam bio siromašan. Od stida i nemaštine i bede, izabrao sam za prvu ljubav - kravu. Davala mi je mleko i voleo sam je" ,priča uz smeh Vlada. "Voleo sam žene, sanjao sam o tome, ali ništa od toga", rekao je.

Svadba sa "Švabicom"

Vlada je bio u braku sa Nemicom pet godina i otkrio je da je vodio u Bosnu. "Na njenu inicijativu sam je vodio dole. A ovako je počela priča. Preko jedne stare žene koja je radila u staračkom domu, dobio kontakt od njene koleginice Nemice, da se oženim za papire. Ona je nas sastavila, ta žena, i otišli smo na večeru zajedno. Ona je pristala za pare da se venčamo i da ja ostanem tu. Međutim posle su nastali problemi. Ta gospođa koja nas je spojila ona je imala 60 godina, i počela je da me ucenjuje za se**ualni kontakt sa njom. Ako nemam sa njom odnose onda će ona meni da raskine brak sa Nemicom. I ja sam morao da imam sa njom se** da bih ostao u kontaktu sa Nemicom i da ostanem u Nemačkoj. To su problemi, sačuvaj bože. Morao sam da spavam sa babom. Došao sam sa flašom pića da se zahvalim, a nisam znao da ona pije. Ona je tu flašu popila za sat vremena i napila se. Kad sam pošao kući ona me uhavtila za ruku odvukla u spavaću sobu. Ja kažem da ne mogu to sa njom da radim, a ona kaže moraš ili ću ti raskinuti kontakt sa Nemicom, nećete se venčati. A baba mi kaže da 10 godina nije imala se** i ja dođem i oduzimam joj nevinost drugi put. I baba je bože sačuvaj, tu mi se zgadilo sve, ali sam morao", rekao je Vlada, pa je dodao da je posle i Nemica počela da ga ucenjuje da je vodi u Bosnu.

Bonus video:

02:24

NE ESTRADI NE POSTOJI PRIJATELJSTVO! Bosanac otkrio bolnu istinu o kolegama, a onda potkačio neke članove ŽIRIJA ZVEZDA GRANDA

(Espreso/ MONDO/J.D/ Prenela V.A)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.