VERENIKA JOŠ NIJE SRELA, A VEĆ ZAMIŠLJA KUĆU NA SELU: Ko je izabranik FATALNE Mirnese koja je UKRALA milione?
Mirnesa S., Foto: Polizeipräsidium Stuttgart

neverovatno

VERENIKA JOŠ NIJE SRELA, A VEĆ ZAMIŠLJA KUĆU NA SELU: Ko je izabranik FATALNE Mirnese koja je UKRALA milione?

Mirnesa S. još nije videla svog verenika, ali je za nemačke medije otkrila po nešto o njemu

Objavljeno:

Mirnesa S, (42), koja u Nemačkoj služi trogodišnju zatvorsku kaznu zbog krađe 1,25 miliona evra iz firme za prevoz novca u kojoj je radila, iznenadila je javnost vešću da bi se uskoro mogla venčati.

"Zaljubljena sam, verena i čekam venčanje. Želela bih čim pre dobiti dozvolu za venčanje", rekla je Mirnesa S, kad su je novinari nemačkog RTL-a pre nekoliko dana posetili i pitali koja joj je novogodišnja želja.

Mirnesa se sa svojim odabranikom još nikad nije srela. Nisu se videli, ali se dopisuju. Otkrila je kako je i on u zatvoru zbog pljačke te će tamo ostati najmanje do novembra 2026. godine.

Mirnesa S.
Mirnesa S.foto: Polizeipräsidium Stuttgart

"Verili smo se i već predali zahtev za venčanje, ali trajaće večnost da sve dozvole budu gotove", kaže Mirnesa.

Njemački Bild je otišao i korak dalje i otkrio ko je njen izabranik. Naime, radi se o Danilu D. (43) koji je pred Regionalnim sudom u Kelnu osuđen na 12 godina zbog teške krađe u Eslingenu. Inače, on je prvi i započeo prepisku sa Mirnesom, i to pismom u kojem joj je dao savete za život u zatvoru. Ta prepiska je, očigledno, nastavljena i sada bi mogla biti okončana brakom.

Kako prenosi Bild, Danilo D. se smatra jednim od najopasnijih pljačkaša u Nemačkoj i navodno je pripadnih zloglasnih Pink Pantera. On je 2016. godine zajedno sa saučesnikom opljačkao kombi u Eslingenu i ukrao nakit vredan 594.000 evra. On bi svoju kaznu trebao da odsluži novembra, 2026. godine, a njegova verenica bi najranije moga izaći januara, 2025. godine.

Vest o venčanju Bildu je potvrdio i Mirnesin advokat Markus Okolisan (47):

Da, moja klijentkinja želi što pre da se uda za D.D., ali nažalost, birokratija ovde i nije baš najbrža, pa će dobijanje dozvole potrajati možda još nekoliko sedmica”, rekao je Okolisan za Bild.

Mirnesa S.
Mirnesa S.foto: Polizeipräsidium Stuttgart

Na pitanje zašto im se toliko žuri kad su oboje u zatvoru, Mirnesa je kazala kako im je to jedina mogućnost za susrete. Mirnesa je otkrila kako je u kontaktu i s majkom svog verenika. Rekla je kako nije tražila ljubav u zatvoru, niti još jednog kriminalca, ali se zaljubila.

"I ja sam bila ili postala kriminalac, ali to me ne čini gorom osobom. Ne biste trebali odmah osuđivati ​​osobu samo zato što je počinila jedan ili više zločina. Osoba se može promijeniti. Stariš, razmišljaš drugačije", kaže Mirnesa.

Isto je i s njenim verenikom. On takođe želi započeti novi život, kaže ona.

"Samo normalan život s malom kućom na selu. Ostavljajući prošlost iza sebe. A tu je i planiranje porodice", otkriva Mirnesa.

Bild podseća da ona bila u vezi sa Robertom S,kojeg je upoznala samo dve sedmice prije nego je u oktobru prošle godine napravila spektakularnu milionsku krađu. A na tu krađu ju je nagovarao upravo Robert koji ju je izneverio nakon što je opljačkala firmu u kojoj je radila. Nestao je s novcem, a ona se potom odlučila predati.

Bonus video:

02:14

ŠPIJUNAŽA JE JEDINA LEGALNA KRAĐA

(Espreso/ Kurir.rs/Bild/Nezavisne novine/ Prenela V. A)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.