POGLEDAJTE KAKO JE UHAPŠEN JEDAN OD NAJTRAŽENIJIH BEGUNACA U EVROPI: Evo kako je Mladen pao u ruke policije (VIDEO)
Hapšenje Mladena Samardžije, Foto: MUP RS

SA NJIM JE PRIVEDENA I ONA...

POGLEDAJTE KAKO JE UHAPŠEN JEDAN OD NAJTRAŽENIJIH BEGUNACA U EVROPI: Evo kako je Mladen pao u ruke policije (VIDEO)

On je uhapšen u akciji “Tokio”, koju je organizovala Uprava za organizovani i teški kriminalitet i Specijalna antiteroristička jedinica (SAJ) MUP-a Republike Srpske

Objavljeno:

Jedan od najtraženijih begunaca u Evropi Mladen Samardžija (33) uhapšen je u akciji policije na Jahorini.

Samardžija je u utorak predat u nadležnost Tužilaštva BiH , prenosi Srpskainfo.

On je uhapšen u akciji “Tokio”, koju je organizovala Uprava za organizovani i teški kriminalitet i Specijalna antiteroristička jedinica (SAJ) MUP-a Republike Srpske.

Uhapšen je zbog sumnje da je umešan u trgovinu narkoticima.

- Akcija ‘Tokio’ sprovedena je pod nadzorom Tužilaštva BiH na području Istočnog Sarajeva s ciljem hapšenja člana organizovane kriminalne grupe koji se u prethodnom periodu bavio preprodajom opojne droge kokain. Radi se o M.S, državljaninu Republike Slovenije i BiH, za kojim je raspisana Interpolova poternica Slovenije za krivično delo neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga - naveli su iz MUP-a Srpske.

Osim Samardžije privedena je i Tijana Tegeltija, bivša supruga bivšeg predsednika VSTS BiH Milana Tegeltije.

U akciji je pronađen i privremeno oduzet novac u iznosu 3.300 evra i 1.800 KM, šest mobilnih telefona, tri pištolja, 189 komada municije različitog kalibra, rokovnici sa evidencijama i zabeleškama za koje se sumnja da se odnose na prodaju opojne droge, dva skupocena ručna sata, bankovne kartice, smeđa biljna materija koja asocira na opojnu drogu hašiš bruto mase 12 grama, dok je oduzeto pet automobila.

1 / 4 Foto: MUP RS

ATV je ekskluzivno objavio snimak akcije policije u kojoj je Samardžija uhapšen.

Kako se može videti na snimku, naoružani policajci pritrčavaju automobilu i iz njega izvlače Samardžiju. Sve se odigralo u nekoliko trenutaka.

Podsećamo, za Samardžijom je Slovenija raspisala međunarodnu poternicu jer je nedostupan pravosudnim organima te zemlje koji ga potražuju radi vođenja postupka za organizovani kriminal i trgovinu narkoticima, a za ista dela osumnjičen je i u BiH.

Bonus video:

00:34

Hapšenje Beograd

(Espreso/ Blic/ Srpskainfo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.