MUŠKARAC KOJI JE JUČE UBIO ŽENU VEĆ BIO OSUĐIVAN ZA NASILJE U PORODICI: Svirepi zločin gledalo ČETVOROGODIŠNJE DETE
Policija, Ilustracija, Foto: Nenad Kostić

strava i užas

MUŠKARAC KOJI JE JUČE UBIO ŽENU VEĆ BIO OSUĐIVAN ZA NASILJE U PORODICI: Svirepi zločin gledalo ČETVOROGODIŠNJE DETE

Ubistvo se dogodilo juče pre 15:00 sati, u stanu u kojem je žrtva živela, u ulici Bosanska na Alipašinom Polju

Objavljeno:

A. B., osumnjičeni da je juče ubio E. M., ranije je bio osuđen za nasilje u porodici i za posedovanje opojnih droga, potvrdio je za Klix potvrdio njegov advokat Omar Mehmebašić.

"Mog branjenika A. B. sam branio za nasilje u porodici koje se završilo u aprilu gde je osuđen na tri meseca zatvora. Kazna je bila tolika jer ranije nije bio osuđivan. Imamo još jedan postupak za posedovanje droge, tačnije marihuana je nađena kod njega", rekao je Mehmedbašić.

Kaže da su u slučaju presude bile u pitanju lakše telesne povrede nad E. M. koju je juče ubio, a tada su mu bile izrečene i mere zabrane. Međutim, kaže advokat, njih dvoje su se nakon toga pomirili, ali se drama očito nastavila i završila tragedijom.

Što se tiče njihovog odnosa, advokat Mehmedbašić kaže da mu je klijent govorio da voli E., ali da su bili nesporazumi i da mu je osporavala viđanje deteta.

"Sve skupa to je jedna emotivna drama koja se završila tragično. Danas će dati izjave u Tužilaštvu KS. Sinoć je nađen pištolj u stanu, stvari u stanu su bile razbacane, a vrata obijena. Dete je prisustvovalo činu ubistva", rekao nam je Mehmedašić.

Ubistvo se dogodilo juče pre 15:00 sati, u stanu u kojem je žrtva živela, u ulici Bosanska na Alipašinom Polju. Ubijena je žena i majka E. M. iz Goražda (31).

Ubica A.B. (34) je nakon teškog zločina koji je počinio, pobegao u svoj stan u Hrasnom, gde se zabarikadirao zajedno sa njihovim četverogodišnjim sinom.

Specijalna policija je opkolila stan u kojem se nalazio i pregovarala s njim kako bi se predao i pustio dete. Oko 20:10 sati, oni su upali i spasili dete.

Bonus video:

05:50

PLANIRAO JE UBISTVO JER MU SE SVE TALOŽILO! Petričković o jezivom trosturkom ubici iz Gradačca: INICIJALNA KAPISLA JE PRORADILA

(Espreso/ Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.