AKO IMATE BOSANSKO DRŽAVLJANSTVO ZA OVU ZEMLJU VAM VIZA VIŠE NIJE POTREBNA: Mnogi će se OBRADOVATI, potpisano je!
Viza, Foto: Profimedia

SMANJENJE TROŠKA ZA PUTOVANJE

AKO IMATE BOSANSKO DRŽAVLJANSTVO ZA OVU ZEMLJU VAM VIZA VIŠE NIJE POTREBNA: Mnogi će se OBRADOVATI, potpisano je!

Iz Ministarstva je saopšteno da je reč o istorijskom događaju koji, kako se navodi, otvara put poboljšanom međusobnom razumevanju, razvoju turizma, kulturnoj razmeni i ekonomskoj saradnji između dveju država

Objavljeno:

Ministar spoljnih poslova BiH Elmedin Konaković i državna ministarka za međunarodnu saradnju Ujedinjenih Arapskih Emirata (UAE) Rem Al Hašimi potpisali su sporazum o ukidanju viza, koji stupa na snagu 30 dana od dana potpisivanja.

Iz Ministarstva je saopšteno da je reč o istorijskom događaju koji, kako se navodi, otvara put poboljšanom međusobnom razumevanju, razvoju turizma, kulturnoj razmeni i ekonomskoj saradnji između dveju država.

„Radujemo se budućnosti ispunjenoj zajedničkim prosperitetom i prijateljstvom. Sporazum stupa na snagu 30 dana nakon potpisivanja“, saopšteno je na zvaničnom nalogu Ministarstva spoljnih poslova BiH na društvenoj mreži Iks.

Ukidanje viza podrazumeva smanjenje dela troškova putovanja u Emirate. Trenutna taksa za vizu za ulazak u zemlju iznosi 400 AED, što prema trenutno važećem kursu, iznosi oko 100 evra.

Bonus video:

03:32

O SRPSKOJ PETICIJI ZA UKIDANJE VIZA mogao bi da raspravlja i BRITANSKI PARLAMENT? Evo šta je PRESUDNO da bi se zahtev prihvatio

(Espreso/ Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.