PRETIO DRUGARIMA IZ RAZREDA DA ĆE IH ZVERSKI POBITI! Užas osnovnoj školi u Prnjavoru
Bosanska policija, Foto: Profimedia

horor

PRETIO DRUGARIMA IZ RAZREDA DA ĆE IH ZVERSKI POBITI! Užas osnovnoj školi u Prnjavoru

Učenik iz Prnjavora maloletnim drugarima pretio ubistvom

Objavljeno:

Maloletni učenik Osnovne škole "Nikola Tesla" iz Prnjavora pretio je ubistvom dvojici drugara iz razreda, što je izazvalo veliki strah kod učenika i njihovih roditelja, piše ATV.

Kako navode, pojedini roditelji su čak zabranili deci da odlaze na nastavu. Sa celim slučajem su upoznati policija i Okružno javno tužilaštvo u Banjaluci.

"Policiji je prijavljeno da je maloletnik uputio ozbiljne pretnje školskim drugarima. Policijski službenici su izašli na lice mesta i potvrdili navode prijave. O svemu je obavešten dežurni tužilac, a budući da se radi o maloletnicima koji ne mogu krivično odgovarati, tužilac je naložio da škola i Centar za socijalni rad preduzmu odgovarajuće mere i radnje iz svoje nadležnosti. U konkretan slučaj se uključio i multisektorski tim", navode u PU Banjaluka.

Direktor OŠ "Nikola Tesla" Milan Vranić za ATV kaže da škola čini sve da se ovaj problem reši.

"Čim smo saznali tu informaciju odmah smo o svemu obavestili policiju, multisektorski tim i organizovani su sastanci kako bi se preduzele odgovarajuće mere i radnje da se taj problem reši. Cilj i interes svih je da učenici i zaposleni budu bezbedni i mi činimo sve da tako i ostane. Dopisima smo se obratili resornom ministarstvu, Republičkom pedagoškom zavodu, ombudsmanu da se uključe i da nam pomogu u rešavanju ovog problema", rekao je Vranić.

Bonus video:

00:23

Vršnjačko nasilje u Sremskoj Mitrovici

(Espreso / Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.