DVA MESECA OD UBISTVA NIZAME U GRADAČCU: Šta će biti sa sutkinjom koja je odbila zahtev o zabrani prilaska?
Nermin Sulejmanović, Foto: AP Photo/Armin Durgut, Printscreen/Instagram/iron_bb24

VAŽNO

DVA MESECA OD UBISTVA NIZAME U GRADAČCU: Šta će biti sa sutkinjom koja je odbila zahtev o zabrani prilaska?

Nermin je ubio još dvoje ljudi, oca i sina (23)

Objavljeno:

Ured disciplinskog tužioca VSTV BiH formirao je još 14. avgusta predmet protiv sutkinje L. N. iz Gradačca koja je odbila odrediti mere zabrane prilaska ubijenoj Nizami Hećimović, a prema predlogu policijske uprave Gradačac.

No, do za sada, prema informacijama Dnevnog Avaza, disciplinska tužba nije podignuta jer se čeka postupanje Tužilaštva TK, koje vodi istragu o zločinu koji je potresao državu pre dva meseca, prenosi Srpskainfo.

Podsećamo, trostruki ubica Nermin Sulejmanović brutalno je prvo likvidirao svoju nevjenčanu suprugu Nizamu Hećimović te ubio još dve osobe, tri ranio, a zatim počinio samoubistvo.

Samo četiri dana pre ubistava, sudija Opštinskog suda u Gradačcu L. N. je donela rešenje kojim je odbila prijedlog Policijske uprave Gradačac da se Nerminu Sulejmanoviću izreknu mere zabrane uznemiravanja, uhođenja i prilaska žrtvi.

Sud je o tome odlučivao nakon što je Nizama partnera od kojeg je pobegla prijavila za nasilje.

1 / 3 Foto: Facebook

Koliko je pažnje i vremena posvetila ovom slučaju ilustruje i dio obrazloženja u rešenju u kojem je bio iskopiran dio rešenja druge osobe.

Naime, u delu rešenja odjednom se, ničim izazvano, pojavilo ime čoveka koji se zove Muharem Ćelosmanović u svojstvu počinitelja nasilja umesto imena Nermina Sulejmanovića.

Sutkinja je to pravdala materijalnom greškom, koju je navodno odmah ispravila. Takođe, ona se u prijavi pravdala time da nije poznavala nasilnika Sulejmanovića i da je mislila da će policija pronaći dokaze.

Tvrdnje porodice Džengiz

Međutim, tvrdnje porodice Džengiz su drugačije, jer je ista sutkinja postupala u predmetu ove porodice koja je imala spor sa Sulejmanovićem. Sve te dokaze ima i Tužilaštvo i VSTV čeka u nstvari da li će Tužilaštvo procesirati sutkinju jer je napravljen očigledan nemar u postupanju.

Podsećamo, Nermin Sulejmanović, koji je počinio trostruko ubistvo, počevši od svoje nevenčane supruge Nizame Hećimović, već je prijavljivan policiji za nasilje u porodici.

On je ubio je svoju suprugu ispred vikendice u mestu Sibovac, nedaleko od Gradačca, dok je njihova ćerka ležala u lokvi krvi i plakala.

Kako se moglo videti na uznemirujućem snimku koji je sada obrisan, on je pitao nesrećnu ženu zašto ga je prijavila policiji, a ona je odgovorila da se bojala za sebe i dete. Sa Nizamom je u tom kobnom trenutku bila i beba, koja je ležala u lokvi krvi.

Nakon što je pretukao i ubio svoju nevenčanu suprugu, Nermin je ubio još dvoje ljudi, oca i sina (23), turske državljane, Džengiza i Denisa Ondera. U krvavom piru je ranjena i majka, tačnije supruga ubijenih.

Bonus video:

00:26

Pogledajte kako su pali osumnjičeni za dvostruko ubistvo u Futogu!

(Espreso / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.