OGLASILA SE MAJA MARINKOVIĆ KADA JE ČULA DA JE UPUCAN MIRZA HATIĆ: Evo šta je imala da KAŽE, sve je OTKRILA (FOTO)
Maja Marinković, Foto: M. M./ATAImages.

OP, OP

OGLASILA SE MAJA MARINKOVIĆ KADA JE ČULA DA JE UPUCAN MIRZA HATIĆ: Evo šta je imala da KAŽE, sve je OTKRILA (FOTO)

Mira Hatić je povezivan sa Majom Marinković, a nakon njegon raskida sa Bilamom Brajlovićem pisalo se da su njih dvoje uljubavnoj vezi, a na društvenim mrežama osvanule su i zajedničke fotografije

Objavljeno:

Danas oko podneva, na području Baščaršije u Sarajevu, došlo je do ozbiljnog incidenta pucnjave u kojem je povređen Mirza Hatić.

Prema informacijama iz Operativnog centra MUP-a Kantona Sarajevo, incident se dogodio u ulici Bravadžiluk, gde je došlo do upotrebe vatrenog oružja. Mirza Hatić pretrpeo je povrede, naročito desne noge.

Mira Hatić je povezivan sa Majom Marinković, a nakon njegon raskida sa Bilamom Brajlovićem pisalo se da su njih dvoje uljubavnoj vezi, a na društvenim mrežama osvanule su i zajedničke fotografije.

Nakon što je odjeknula vest da je TokToker upucan oglasila se iMaja Marinković i otkrila detalje o njihovom odnosu.

- Upoznala sam ga kad sam bila u Sarajevu, nisam upućena šta se danas desilo. Nismo bili u vezi, samo smo se slikali - kratko je rekla Maja Marinković.

Maja Marinković, Mirza Hatić
foto: Printscreen/Instagram/hatic_official

Mirza Hatić, koji je javno obavestio javnost o incidentu putem svog Instagram profila, dodatno je naveo da je napad izveden u centru Sarajeva. S obzirom na ozbiljnost ovog incidenta, očekuje se da će policija intenzivno raditi na identifikaciji i hapšenju napadača kako bi se pravda zadovoljila.

Bonus video:

00:09

Maja Marinković pokazala novu zadnjicu

(Espreso/ Republika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.