"IZVINI NIZAMA, SVI SMO ZAKAZALI, TVOJ GLAS ĆE ODJEKIVATI": Ponovo se oglasio Emir iz Gradačca koji je spasio bebu
Emir Džinović, Foto: Printscreen/instagram/ emirdzinovic

POTRESNO

"IZVINI NIZAMA, SVI SMO ZAKAZALI, TVOJ GLAS ĆE ODJEKIVATI": Ponovo se oglasio Emir iz Gradačca koji je spasio bebu

On se i ranije oglasio nakon zločina u Gradačcu te naveo da je "spasio bebu koja je bila spuštena na pod u lokvu krvi"

Objavljeno:

Emir Džinović, vlasnik teretane u kojoj je ubica iz Gradačca Nermin Sulejmanović radio kao fitnes trener, došao je na mesto zločina i uzeo bebu, a sada se oglasio na društvenim mrežama.

- Pokušao sam, dao sam sebe, rizikovao život svoj, spasen je mali anđeo. Nizama drago mi je što sam te poznavao tvoj osmeh ću zauvek pamtiti, tvoj glas u mojoj glavi će odjekivati. Izvini Nizama svi smo zakazali. Da te Alah u dženet uvede, ženo, kraljice - napisao je on.

Nizama Hećimović, Nevzeta Hećimović, Nermin Sulejmanović, Gradačac
foto: Facebook

Spasio bebu

Posetimo, on se i ranije oglasio nakon zločina u Gradačcu te naveo da je "spasio bebu koja je bila spuštena na pod u lokvu krvi".

Nermin Sulejmanović
foto: Printscreen/Instagram/iron_bb24

- Sada je kod mene, na sigurnom. Prizor je bio jeziv. Nesrećnu suprugu je isprebijao, bila je neprepoznatljiva. Mi se znamo dugo, on je radio kod mene, nikad nikakvih problema nije bilo. Ne znam kako je došlo do ovoga - rekao je on.

Beba je na kraju završila u bolnici u Tuzli gde je zbrinuta i gde je utvrđeno da nije povređena, nakon čega će biti predata u nadležnost socijalnih službi.

Stizale mu pretnje

Ubrzo nakon spasavanja bebe, Erminu su počele da stižu preteće poruke.

- Od večeras je na tebe otvoren lov, samo da znaš - napisao je muškarac u poruci koju je uputio Erminu.

Krvavi pohod Nermina Sulejmanovića

Podsećamo, Nermin Sulejmanović, koji je počinio trostruko ubistvo, počevši od svoje nevenčane supruge Nizame Hećimović, već je prijavljivan policiji za nasilje u porodici.

Nermin Sulejmanović
Nermin Sulejmanovićfoto: Printscreen/Instagram/iron_bb24

On je ubio je svoju suprugu ispred vikendice u mestu Sibovac, nedaleko od Gradačca, dok je njihova ćerka ležala u lokvi krvi i plakala.

Kako se moglo videti na uznemirujućem snimku koji je sada obrisan, on je pitao nesrećnu ženu zašto ga je prijavila policiji, a ona je odgovorila da se bojala za sebe i dete.

Nakon što je pretukao i ubio svoju nevenčanu suprugu, Nermin je ubio još dvoje ljudi, oca i sina (23), turske državljane, Džengiz Ondera i Džengiz Denisa. U krvavom piru je ranjena i majka, tačnije supruga ubijenih, koja se nalazi u životnoj opasnosti na Klinici za anesteziologiju i reanimatologiju u Tuzli.

Nizama je prijavila nasilje, a onda joj je na vrata došao dželat lično.

Bonus video:

05:50

PLANIRAO JE UBISTVO JER MU SE SVE TALOŽILO! Petričković o jezivom trosturkom ubici iz Gradačca: INICIJALNA KAPISLA JE PRORADILA

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.