ZNA SE ŠTA ĆE BITI SA BEBOM UBIJENE ŽENE IZ GRADAČCA: Porodica potvrdila!
Ubistvo, Foto: Printscreen/Youtube/Avaz, Printscreen

saopšteno!

ZNA SE ŠTA ĆE BITI SA BEBOM UBIJENE ŽENE IZ GRADAČCA: Porodica potvrdila!

Devojčica je dobro i to je trenutno najvažnije pitanje

Objavljeno:

Devetomesečna beba koja je pronađena u lokvi krvi nakon ubistva majke Nezime Haćanović nalazi se u UKC Tuzla na Odeljenju pedijatrije.

Devojčicu će prema saznanjima Republike usvojiti tetka i njen muž.

- Mi ćemo da usvojimo dete. Devojčica je dobro i to je trenutno najvažnije pitanje - rekao je novinarima mlađi muškarac koji se jedva držao pribran.

Majka ubijene žene pala je u krevet i nije sposobna ni sa kim da komunicira kao ni sestra. U jednom momentu sestra je izašla ispred kuće da bi se dogovorila sa suprugom oko procedure preuzimanja Neziminog tela sa obdukcije i oko organizacije sahrane. Plakala je i držala se za glavu.

Nermin Sulejmanović
foto: Printscreen/Instagram/iron_bb24

Zet ubijene Nezime rekao je da niko od porodice Hećimović trenutno nije spreman da govori za medije jer im je teško.

Nizama Hećimović, Nevzeta Hećimović, Nermin Sulejmanović, Gradačac
foto: Facebook

Građani Gradačca su ogorčeni zbog femicida i što Nezimu Hećimović nisu zaštitile institucije kada porodica to nije mogla.

- Nije smela da ga ostavi jer je bio opasan kriminalac. Trpela ga je dok nije postalo nepodnošljivo. Imala je plan da pobegne u inostranstvo sa ćerkom, ali nije nalazila način - kazao je čovek upućen u dešavanja.

Nermin Sulejmanović, koji je prijavljivan policiji za nasilje u porodici, podsetimo, ubio je u petak u prenosu uživo nevenčanu suprugu ispred vikendice u mestu Sibovac, nedaleko od Gradačca.

Njihova ćerka je ležala u lokvi krvi i plakala.

Na uznemirujućem snimku, koji je sada obrisan, pitao je nesrećnu ženu zašto ga je prijavila policiji, a Nezima je odgovorila da se bojala za sebe i dete.

Nermin je nakon ubistva supruge ubio oca i sina, turske državljane Ondera i Denisa Džengiza, a supruga i majka supruga ubijenih je ranjena i nalazi se u životnoj opasnosti na Klinici za anesteziologiju i reanimatologiju u Tuzli.

04:13

OKIDAČ JE MOŽDA BILO DETE, SVE JE PLANIRANO! Psiholog o profilu trostrukog ubice iz Gradačca: OVE 2 STVARI SU MU SVOJSTVENE

(Espreso/Kurir.rs/Republika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.