MISTERIJA OKO NESTANKA LEPE TANIE DOBIJA NOVU FORMU: Biće raspisana "ŽUTA" OBJAVA? Evo ŠTA to znači
Tania Varajić, Foto: Printscreen/Facebook/Ministarstvo unutrаšnjih poslova Republike Srpske (MUP RS)

nestanak žene

MISTERIJA OKO NESTANKA LEPE TANIE DOBIJA NOVU FORMU: Biće raspisana "ŽUTA" OBJAVA? Evo ŠTA to znači

Tania Varajić je sitnije građe, visoka 163 centimetra, teška 54 kilograma, kratke, smeđe kose i plavih očiju

Objavljeno:

Policijska uprava Doboj poslala je dopis Upravi kriminalističke policije Republike Srpske za raspisivanje "žute" objave s ciljem pronalaska Tanie Varajić (23) iz Kanade, koja je nestala u Doboju, 4. jula.

-“Žuta” objava ide kada postoje indicije da je osoba napustila teritoriju određene države. Mi nemamo te informacije, ali sazreli su uslovi - izjavio je novinarima načelnik Policijske uprave Doboj Slobodan Radinković, piše Srna, prenosi Srpskainfo.

On je naveo da policija trenutno ne raspolaže novim podacima i da su u stalnom kontaktu sa članovima porodice nestale, nadležnim službama, Evropolom i policijskim atašeom Kanade.

Tania Varajić
Tania Varajićfoto: Printscreen/Facebook/Ministarstvo unutrаšnjih poslova Republike Srpske (MUP RS)

Radinković je istakao da su prethodne sedmice ponovo objavili fotografiju nestale devojke na svim društvenim mrežama Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske – Fejsbuku i Instagramu.

Prema njegovim rečima, policija raspolaže sa informacijama koje su već poznate javnosti – snimkom sa nadzorne kamere u Ulici Jug Bogdana u trenutku kada je Varajićeva napustila zgradu i jaknom.

– Otključali smo njen telefon i nismo došli do podataka koji bi nam pomogli u otkrivanju – naveo je Radinković, dodajući da je policija pretražila sve lokacije na koje su ih uputili članovi porodice, ili prema dojavama građana.

Bosanska policija
Bosanska policijafoto: Profimedia

Iz Policijske uprave Doboj ranije je saopšteno da je Varajić sitnije građe, visoka 163 centimetra, teška 54 kilograma, kratke, smeđe kose i plavih očiju.

Na sebi je imala belu majicu i sivu trenerku, a na nogama nije imala obuću.

Bonus video:

03:32

NESTANAK DECE

(Espreso/ Srna)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.