NEMANJIĆI MU NISU RAVNI,BOSANAC DAO 120.000 EVRA ZA GROBNICU:Nakon izgradnje napravio OPŠTE NARODNO VESELJE (VIDEO)
Risto, Foto: PrintScreen/ YouTube/ TV ŽIVA ISTINA#

skupa večna kuća

NEMANJIĆI MU NISU RAVNI,BOSANAC DAO 120.000 EVRA ZA GROBNICU:Nakon izgradnje napravio OPŠTE NARODNO VESELJE (VIDEO)

Risto objašnjava da je to kapela a da je on zove svojom večnom kućom, te podseća da je na osvećenju i proslavi povodom završetka imao 300 zvanica, muziku i narodno veselje koje ga je koštalo oko 6.000 evra

Objavljeno: 18:58h

"To su gradili samo faraoni u Egiptu i Nemanjići, a ja nisam ni faraon, ni Nemanjić nego Marković!", reči su Rista iz Brusnice u Republici Srpskoj, koji je rešio da sebi i ženi još za života podigne grobnicu, koju je otvorio svečano i to pred 300 zvanica. Za izgradnju potrošio je čitavih 120.000 evra!

Risto za Jutjub kanal Živa istina veli i da je svoju večnu kuću gradio tri godine, da je osveštana i da je za nju dao 240.000 maraka (KM) odnosno 120.000 evra.

Objašnjava da je to kapela a da je on zove svojom večnom kućom, te podseća da je na osvećenju i proslavi povodom završetka imao 300 zvanica, muziku i narodno veselje koje ga je koštalo oko 6.000 evra.

Inače, prvi je koji je u opštini Lopare tražio građevinsku dozvolu kakvu nikada i niko dotad nije tražio pa je morao da dođe i geometar ali i gospođa iz odeljenja za urbanizam.

Sve mu je to projektovao arhitekta Nenad iz Brčkog, a radio majstor Neđo, i drugi brojni majstori, svako stručnjak za svoje.

Radovi su vrhunski, armirano, izolacija, struja, nema vlage, a sanduci unutra rostfraj, i hermetički se zatvaraju jer tako mora da žena i on ostanu večiti pošto je grobnica takva - površinska, sve mermer i granit.

Jedina opasnost je možda jak zemljotres za jedno sto-dvesta godina. Celu kapelu iscrtao je i svojom lozom Markovića, a putnici namernici koji tuda prođu stanu u neverici, pa gledaju i razgledaju... Niko ne može da ih ubedi da to nije crkveni nego privatni objekat sa građevinskom dozvolom i zidovima od čak pola metra.

Ristina večna kuća je potpuno ograđena kamenom i kovanim gvožđem, a kamen je kaže stigao iz čak tri majdana...

Bonus video:

00:16

Porodica, mnogobrojna rodbina i prijatelji došli su na Novo groblje u Beogradu da isprate i poslednji put pozdrave devojčicu S.N.

(Espreso/ Kurir.rs/ Živa istina)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.