"BOSANSKI SUPERMEN" SE OGLASIO POSLE FOTOGRAFIJE KOJA GA JE PROSLAVILA: Njega OBOŽAVA ceo region! (FOTO)
Đenan Numanović, Foto: PrintScreen/ Facebook/ Đenan Numanović

čovek o kome se priča

"BOSANSKI SUPERMEN" SE OGLASIO POSLE FOTOGRAFIJE KOJA GA JE PROSLAVILA: Njega OBOŽAVA ceo region! (FOTO)

Kako Numanović kaže, bio je na Čevljanskom polju da poseti rodbinu, pa je svratio na koridu na sat vremena

Objavljeno: 07:05h

Fotografija sa koride u Čevljanovićima u BiH postala je regionalni hit. Muškarac koji se u društvu devojke izvio poput supremena izazvao je veliku pažnju na društvenim mrežama, prenosi N1. Neki ga kude, mnogi bodre, a sada je Đenan Numanović ispričao kako se oseća nakon što je njegova fotografija postala regionalni pa i svetski hit ispričao je sada i za medije.

Kako kaže, bio je na Čevljanskom polju da poseti rodbinu, pa je svratio na koridu na sat vremena.

„Išao sam s prijateljicom jedan krug na ringišpilu, šalili smo se i jedan krug smo se okrenuli na ringišpilu. To je jedna novinarska ekipa slikala. Čitam na nekom portalu da sam ja novinare video i da sam se pripremio da me tako fotografišu, to nije istina. Nisam ni znao da me neko fotografiše“, rekao je Numanović za Avaz.ba.

Dodao je da su ga nakon dva sata mnogi zvali na mobilni telefon.

„‘Uđi vidi, Supermen si’. Ja ne znam ništa. Kad sam ušao na društvene mreže, video sam fotografije, objave, tagovanja. Ja sam majicu stavio za vrat čisto da se ne ošteti o te lance, jer ti lanci su jako grubi, pogotvo kad se ringišpil vrti. Dosta puta sam ranije oštetio majicu ili pantalone. Tako da sam zavratio majicu čisto da mi ne ostane parnica. Ti kad oštetiš majicu na Čevljanovićima, ne možeš je naći tu i kupiti“, ističe Numanović.

Na pitanje kako reaguje na negativne komentare, Numanović kaže da ga to ne dotiče.

„To su za mene nepoznati ljudi. Poštujem svačije mišljenje, ali ne dotiče me to“, kazao je za Avaz.ba.

“Osećam se super, mnogo je više onih pozitivnih komentara nego onih negativnih. Postao sam viralan. Nisam očekivao, a sve se desilo slučajno. Ja sam ljubitelj adrenalinskih vožnji. Svuda po svetu koristim priliku da se vozim i izvodim neke akrobacije“, rekao je on, prenosi N1 BiH.

Dodao je da je spontana fotografija iznenadila njega, ali njegove prijatelje.

„Još mi se utisci sležu. Nisam baš svake godine na koridi, jer većinu vremena provodim vani, jer sam vozač. Kada se nađe slobodnog vremena, gledam to da ispoštujem, Olovske luke i Čevljanovići. Prijatelji su mi organizatori tako da uvek volim da odem“, kaže Numanović.

Jedna vožnja mu je promenila život preko noći.

“Svi zovu, portali i novine, da gostujem i ispričam šta se dešava. Organizatori drugih korida već me pozivaju da dođem. Ti moraš doći, sad si viralan, tako mi kažu”, ispričao je Đenan za N1 BiH.

Bonus video:

02:21

OSEĆAM SE KAO SUPERMEN: Prvi Srbi koji su primili AstraZeneku su nam otkrili ZANIMLJIVE DETALJE

(Espreso/ Nova.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.