"BRAVO, MAJSTORI! IMATE SVE": Zbog URNEBESNE reklame Balkanci VRIŠTE OD SMEHA! Ovo samo mi možemo (FOTO)
Kombi, ilustracija, Foto: Dragana Udovičić

URNEBESNO?

"BRAVO, MAJSTORI! IMATE SVE": Zbog URNEBESNE reklame Balkanci VRIŠTE OD SMEHA! Ovo samo mi možemo (FOTO)

Kako spojiti ideju povećanja nataliteta i drvene predmete pokazaće vam stolarska radnja u vrcavoj reklami

Objavljeno:

Dobar marketing je pola posla u današnje vreme, te mnogi preduzetnici umesto poboljšanja svojih usluga insistiraju na usavršavanju reklama.

Jedna fotografija zabeležena na našim prostorima u kojima je dominantna (i)jekavica, a postavljena 22. jula na Facebook stranici Izrod iz matične knjige rođenih, pokazuje spremnost preduzetnika da spoje goruće teme sa svojim proizvodima.

Naime, stolarska radnja iskoristila je temu pada nataliteta sa predmetima koje pravi te stvorila slogan "Povećajmo natalitet i proizvodnju", što je istaknuto na njihovom kombiju.

Aludirajući na krevece, kolevke i drvene konjiće koji su namenjeni najmlađima, preduzetnici su povezali svoj rad i natalitet u urnebesnom sloganu dodajući pasus koji, neki bi rekli humoristično, a neki neukusno, glasi: "Mi radimo kolevke, vi decu... ili po dogovoru".

Koristeći marketinško-poslovne floskule preduzetnici su na vrcav način pokušali da privuku pažnju ciljne grupe. Da li su uspeli da prodaju više nameštaja nije jasno, ali po komentarima korisnika Facebook-a pažnju jesu privukli.

Mnogi su čestitali na ovako smišljenoj reklami.

Jedan komentar bio je: "Bravo majstori! Imate kompletnu uslugu!", dok se drugi korisnik našalio da on ipak "ne izdaje ženu u arendu".

Seksistički, genijalno, zabavno ili neumesno - šta vi mislite o ovoj reklami?

Bonus video:

01:07

ŠTA STOJI IZA REKLAMA O KREMAMA KOJE POVEĆAVAJU GRUDI? Dr Stojanović otkrio pozadinu: Tu je samo profit, A OVAKO PECAJU LJUDE

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.