NESTAO MILAN (52), GUBI MU SE SVAKI TRAG: Evo kad se porodica poslednji put čula sa NJIM, oglasili se iz policije
Milan Orlović, Foto: PU Prijedor

NESTANAK

NESTAO MILAN (52), GUBI MU SE SVAKI TRAG: Evo kad se porodica poslednji put čula sa NJIM, oglasili se iz policije

Apeluju na sve građane da ukoliko uoče osobu sa fotografije ili imaju korisne informacije koje bi pomogle u pronalasku, da to prijave najbližoj policijskoj stanici ili pozivom na besplatni servisni broj 122

Objavljeno:

Policijski službenici Policijske uprave Prijedor preduzimaju mere i radnje u cilju pronalaska Milana Orlovića (52) iz Ljubije, čiji je nestanak juče prijavljen policiji.

Član porodice koji je prijavio nestanak je izjavio da je zadnji put sa Milanom ostvaren telefonski kontakt 14. jula kada je saopštio da je u povratku iz Republike Hrvatske i da se nalazi na području Novog Grada, piše Srpskainfo.

– Orlović je visine oko 175 centimetara, slabije telesne konstitucije, a u momentu odlaska od kuće 12. jula na sebi je imao tamno plavu majicu dugih rukava, džins hlače i zelene patike. Sa sobom je imao crnu manju torbu – pojasnili su iz policije.

Nestali Milan Orlović
Nestali Milan Orlovićfoto: PU Prijedor

Oni su dodali da apeluju na sve građane da ukoliko uoče osobu sa fotografije ili imaju korisne informacije koje bi pomogle u pronalasku, da to prijave najbližoj policijskoj stanici ili pozivom na besplatni servisni broj 122.

Bonus video:

04:04

Nestanak Milice Jovanović i dalje pod velom misterije

(Espreso/ Blic/ Srpskainfo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.