TALAČKA KRIZA U MESARI U RUDOM! Policajci došli da uhapse VLASNIKA pa ostali ZAROBLJENI, ograda pod NAPONOM
Policija, Foto: Nemanja Nikolić

DRAMA

TALAČKA KRIZA U MESARI U RUDOM! Policajci došli da uhapse VLASNIKA pa ostali ZAROBLJENI, ograda pod NAPONOM

Direktor sudske policije RS Željko Dragojević potvrdio je Srpskainfo da preduzimaju sve da se ova talačka kriza što pre okonča

Objavljeno: 12:56h

Prava drama odigrava se na području Ruda, gde su zarobljeni pripadnici Sudske policije Republike Srpske, potvrđeno je za Srpskainfo.

Kako Srpskainfo saznaje, u toku je pravljenje planova kako da se oslobode.

Kako nezvanično saznaje medij, sve je krenulo jutros kada su pripadnici Sudske policije došli da privedu vlasnika klanice, a po nalogu Osnovnog suda u Višegradu.

"Nakon što su došli, vlasnik je počeo da preti oružjem i zatvorio se u klanicu, a sudskim policajcima je rekao da je u ogradi struja, pa zbog pretnji oni ne mogu izaći. Sva ograda je pod naponom", kaže sagovornik.

On dodaje da je vlasnik uspeo da pobegne kroz zadnji deo i da se odveze do suda u Višegradu, gde je odmah uhapšen.

"U međuvremenu, kontaktirana je Žandarmerija iz Foče i oni su na licu mesta. U mesnici su još radnici koji odbijaju da puste Sudske policajce. Zbog toga se pravi trenutno plan kako da se oni oslobode", pojasnio je sagovornik Srpskainfo.

Direktor sudske policije RS Željko Dragojević potvrdio je Srpskainfo da preduzimaju sve da se ova talačka kriza što pre okonča.

Bonus video:

02:53

NAZOVIMO SITUACIJU PRAVIM IMENOM! Smajlović: Hapšenje Dejana Pantića je talačka kriza! Šta bi bilo da smo mi to uradili?

(Epreso/ Telegraf.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.