Na večni počinak u VENČANICI...a NIKOLININU  sahranu prekinuo jeziv događaj!
Foto: Fasebook / Nikolina Đedovac

sahranjena uvemčanica

Na večni počinak u VENČANICI...a NIKOLININU sahranu prekinuo jeziv događaj!

Školski drugovi, rodbina i prijatelji okupili su se na mesnom groblju u selu Stanovi kod Doboja da isprate Nikolinu Đedovac (18), koja je u utorak preminula u UKC RS Banjaluka usled teških povreda zadobijenih u nesreći na pružnom prelazu kod Doboja u kojoj su stradali njeni roditelji i sestra
Objavljeno:

Na groblju su vladali muk i tišina, čuli su se bolni jecaji. Nikolina je sahranjena u venčanici, kao i njena sestra Kristina. Venčanice su im kupile tetke.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Pred početak opela čula se sirena voza koji je dolazio iz Banjaluke, tišinu je prekinuo taj jezivi zvuk. U tom momentu svi na groblju su se počeli da krste, jer je prisutne to podsetilo na tragediju koja je kobnog dana zadesila ovu porodicu.

Meštani sela, koje je zavijeno u crno, kada je na kobnom pružnom prelazu poginula čitava porodica Đedovac, najavljuju nove proteste, kojima ce insistirati na uklanjanju objekata pored pruge i izgradnju sigurnijeg prelaza označenog svetlosnom signalizacijom.

U stravičnoj sudaru teretnog voza i automobula 12. marta na pružnom prelazu u mestu Grabovica kod Doboja poginuo je bračni par, Slavica (46) i Zlatan Đedovac (53) iz Stanova, a usled zadobijenih povreda preminula je njihova ćerka Kristina (17). Dan posle preminula je i Nikolina Đedovac (18) u UKC RS u Banjaluci.

(Espreso.co.rs / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.