BALKANCI SE UVREDILI ZBOG PORUKA U STANU U NEMAČKOJ: Švabica ih OPASNO RAZBESNELA, snimili sve! (VIDEO)
Uputsva za upotrebu, Foto: Printscreen/Youtube/GP Maljevac

šokirani

BALKANCI SE UVREDILI ZBOG PORUKA U STANU U NEMAČKOJ: Švabica ih OPASNO RAZBESNELA, snimili sve! (VIDEO)

"Ona meni mora pisati na vratima šta ja treba da radim..."

Objavljeno:

Radnici koji su iz Bosne i Hercegovine otišli da rade u Nemačku preko jedne slovenačke firme bili su neprijatno iznenađeni porukama koje su ih zatekle po celom stanu u kome su bili smešteni.

Naime, gazdarica je na papirima ostavila uputstva ispisana na slovenačkom kakva su pravila ponašanja, kako se koriste peškiri, mikrotalasna, tuš kabina, wc...

- Čak 90 odsto Švaba misli da smo mi sa Balkana nekulturni divljaci, a mi smo kulturniji - možda i čistiji od njih - izjavio je jedan razočarani radnik.

Oni su objavili snimak na kom se vide tačna objašnjenja šta i kako bi trebalo da rade a šokirani ljudi su u neverici komentarisali ono što ih je zateklo:

"Ona meni mora pisati na vratima šta ja treba da radim. Ne znam kako d aupotrebim peškire, ne znam kako da idem u wc do 40 godini, da tu ne bacam hranu jer ja nisam video wc šolju dok nisam došao u Nemačku...".

Ogorčeni radnici obratili su se i portalu GPMaljevac i preneli novinarima svoje impresije da u Nemačkoj nemaju svi baš neko visoko mišljenje o Balkancima, ali i da je gazdarica kasnije, čim je čula da su iz Bosne, malo "promenila ploču".

Ipak dodaju da je to sve i dalje "malo nategnuto".

(Espreso / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.