OSTAJE IZA REŠETAKA: Dobojlija OBLJUBIO devojčicu (12) nakon što je došla u njegovu kuću
Foto: Shutterstock

potvrđeno

OSTAJE IZA REŠETAKA: Dobojlija OBLJUBIO devojčicu (12) nakon što je došla u njegovu kuću

S.Đ. se sumnjiči za je počinio krivično delo obljuba deteta mlađeg od 15 godina

Objavljeno:

Sudija za prethodni postupak Okružnog suda u Doboju odredio je jednomesečni pritvor osobi čiji su inicijali S.Đ. (64) iz Doboja zbog sumnje da je obljubio devojčicu (12).

Iz dobojskog Okružnog javnog tužilaštva je saopšteno da se S.Đ. tereti da je 30. oktobra, nakon što je u njegovu kuću došla devojčica (12) koja živi u komšiluku i često ga posećuje sa namerom da ubere grožđe, izvršio polnu radnju izjednačenu sa obljubom nad oštećenom, znajući da je ona dete i da između njih postoji velika nesrazmera u zrelosti i uzrastu, prenosi Srpskainfo.

S.Đ. se sumnjiči za je počinio krivično delo obljuba deteta mlađeg od 15 godina.

Tužilac je predložio određivanje mere pritvora zbog postojanja naročitih okolnosti koje opravdavaju bojazan da će osumnjičeni boravkom na slobodi ometati krivični postupak uticajem na svedoke i da bi puštanje na slobodu osumnjičenog rezultiralo stvarnom pretnjom narušavanju javnog reda.

Mera pritvora je predloženo i jer je reč o krivičnom delu za koje se može izreći kazna zatvora u trajanju od 10 godina ili teža kazna, a koje je posebno teško s obzirom na način izvršenja i posledicu dela.

(Espreso/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.