SAHRANJEN MLADEN IZ LAKTAŠA: Prijatelj porodice napisao pesmu za mladića, PRETUŽNO
Mladen Dulić, Foto: Društvene mreže

TUŽNO

SAHRANJEN MLADEN IZ LAKTAŠA: Prijatelj porodice napisao pesmu za mladića, PRETUŽNO

Plač i jecaji u porodici Dulića posle gubitka voljenog sina, brata, unuka, rođaka, prijatelja

Objavljeno:

Mladić Mladen Dulić iz Laktaša, sahranjen je danas na gradskom groblju u Laktašima.

Plač i jecaji u porodici Dulića posle gubitka voljenog sina, brata, unuka, rođaka, prijatelja.

Njegovim najbližima je najteže. Majci Biljani, ocu Draganu, sestri Dragani, baki Obrenki... Majci je i pozlilo tokom sahrane. Grob je prekriven cvećem koje je Mladen toliko voleo. Obožavao je da ga sadi za mamu.

- Pokrili te cvećem dobri ljudi, da ne ozebeš - govori mu sada majka.

Ističe da su ljudi došli da isprate Mladenovu mladost i dobrtotu.

Mladen Dulić
Mladen Dulićfoto: Facebook

- Narod ispraća mladost, mama najviše. Svi smo tu, kao da te ženimo, a mi te ispraćamo na večni počinak. Uskoro si trebao napuniti 23 godine - jeca neutešna majka.

- Mlađo, došli su sa svih strana, iz Nemačke, Austrije i Zagreba, da te vide, a tebe nema - kaže baka.

Sve komšije za Mladena imaju samo reči hvale. Kažu da će isterati pravdu. Svi oni su jecali dok su se opraštali od Mladena.

Branislav Vučić, prijatelj porodice Vulić napisao je pesmu za Mladena, a nju je u suzama na sahrani pročitala Mladenova sestra Dragana.

Rekli su mi, a ja ću pričat’ dalje…

Rekli su mi da si iz ljubavi rođen.

Rekli su mi da si bio dobro dijete. Rekli su mi da si dobrim vođen. Rekli su mi da si čuvan rijedak cvijete. Rekli su mi da si bio voljen. Rekli su mi da si na oblaku spav’o.

Rekli su mi da si htio samo bolje. Rekli su mi da si leptire pozdravlj’o. Rekli su mi da mrave nisi gazio. Rekli su mi da ti niko nije smet’o. Rekli su mi da si na sve pazio. Rekli su mi da sve oko tebe, bilo je sveto.

Rekli su mi da si voljet’ znao. Rekli su mi da si pušt’o druge. Rekli su mi da nisi bio zao. Rekli su mi srca punog tuge… A, ja ću reći, ono što još nismo,

za odlazak tvoj, puno krivi svi smo.

Jer Bog dragi anđela nam dadne, da za raj nas pripremi, pokajanja gladne. Jer Bog dragi anđela posla’ mila, da nas čuva, a mi, mi slomismo mu krila. Putuj Mladene, jer s’neba si i došao, tvoja anđeoska duša ostavila je zlatni prah, svim stazama kuda si prošao…

Mirno spavaj…

Podsećamo, Mladen Dulić je ismejavan i sniman kamerom tokom prijavljivanja za posao, nakon čega je snimak objavljen na društvenim mrežama. Motiv samoubistva nije poznat, ali šokirani korisnici društvenih mreža zahtevaju da se ovaj slučaj u potpunosti istraži.

Ova tragedija šorkirala je Republiku Srpsku i region. Iza Mladena su ostali otac Dragan, majka Biljana, sestra Dragana sa porodicom, baka Obrenka, ali i mnogobrojna rodbina i prijatelji.

(Espreso/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.