NATALIJA PODVODILA RUSKINJE I UKRAJINKE: Sada je sve priznala
Prostitucija, Foto: Profimedia

PROSTITUCIJA

NATALIJA PODVODILA RUSKINJE I UKRAJINKE: Sada je sve priznala

Sporazumnim priznanjem, Našinkin je u potpunosti prihvatila odgovornost za krivično delo

Objavljeno:

Ukrajinka Natalija Našinkin koja je optužena za navođenje na prostituciju mladih Ruskinja i Ukrajinki na području BiH, sporazumno je priznala krivicu.

Sporazumnim priznanjem, njoj je previđena kazna zatvora u trajanju od jedne godine i jednog meseca, kao i oduzimanje predmeta koji su korišteni prilikom izvršenja krivičnog dela, piše Srpskainfo.

Sporazumnim priznanjem, Našinkin je u potpunosti prihvatila odgovornost za krivično delo za koje je tereti Tužilaštvo BiH, te se odrekla prava na suđenje, kao i prava na žalbu na presudu koju joj na osnovu sporazuma izrekne Sud BiH.

– Ovaj predmet predstavlja deo obimne istrage, uključujući i međunarodnu pravnu pomoć i komunikaciju sa partnerskim institucijama i agencijama, a u optužnici se navodi da je optužena, radi sticanja nezakonite imovinske koristi, vrbovala strane državljanke, uglavnom sa područja Ukrajine i Rusije, te ih dovodila u BiH, pronalazila smeštaj i iskorištavala radi pružanja seksualnih usluga za novac – navodi se u zvaničnom soapštenju Tužilaštva BiH.

Nakon razmatranja sporazuma, Sud BiH ga je prihvatio te je optuženoj izrečena navedena kazna, prenosi Klix.

(Espreso / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.