STRAVIČNA NESREĆA NA BJELAŠNICI: Automobil POKOSIO roditelje i dvoje DECE na kružnom toku
Hitna pomoć, Foto: Nebojša Mandić

NESREĆA

STRAVIČNA NESREĆA NA BJELAŠNICI: Automobil POKOSIO roditelje i dvoje DECE na kružnom toku

Danas oko 13.50 na Bjelašnici došlo do saobraćajne nesreće u kojoj su povređene četiri osobe.

Objavljeno:

Kako je iz Operativnog centra Ministarstava unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo potvrđeno za Kliks dojavu o nesreći dobili su oko 13.50.

Automobil je na kružnom toku na Bjelašnici udario četiri pešaka, koje su vozilom hitne pomoći prevezeni na Klinički centar Univerziteta u Sarajevu – kazali su iz MUP KS, prenosi Srpskainfo.

Kako saznaje portal Avaza, nesavesni vozač je vozilom pokosio porodicu. Povređeno je i dvoje djece. Kako piše ovaj protal, porodica je šetala u trenutku kada ih je udario automobil.

Lekari u prolazu su prvi pomogli

Kako piše Kliks prvu pomoć unesrećenima pružili su troje doktora koji su u tom trenutku bili u blizini mesta nesreće.

Kako nezvanično saznaje Kliks, teško je povređena majka koja ima tri povrede na glavi, dok jedna od devojčica ima težu povredu noge. Majka će verovatno morati i na operaciju, na neurohirurgiju.

1 / 4 Foto: Nebojša Mandić

Povređenima su pomogli troje doktora koji su u tom trenutku bili u neposrednoj blizini mesta nesreće na Bjelašnici, doktor Reuf Karabeg te još dve doktorke dr. Amela Karabeg, dr. Lejla Divović.

Majci je nakon nesreće bila potrebna reanimacija, a nakon što je povratila svest, ekipa Zavoda za hitnu medicinsku pomoć četveročlanu porodicu prevezla je na Klinički centar Univerziteta u Sarajevu.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.