UPUCAN TERAPIJSKI PAS DETETA SA SMETNJAMA U RAZVOJU: Majina JEZIVA objava POTRESLA region, gde će im DUŠA?! (FOTO)
Pas, Foto: Printscreen/Twitter/@majaistrashy

UŽAS!

UPUCAN TERAPIJSKI PAS DETETA SA SMETNJAMA U RAZVOJU: Majina JEZIVA objava POTRESLA region, gde će im DUŠA?! (FOTO)

Majin pas malena ubijen je u Sarajevu

Objavljeno:

Korisnica Tvitera Maja na svom nalogu objavila je jezivu vest. Naime, kako je napisala, njen pas Malena je upucan u Sarajevu.

Malena je bio terapijski pas Majinog deteta sa smetnjama u razvoju.

"U ponedjeljak, 3.10. upucan je moj pas. U Faleticima, opstina Stari Grad, Sarajevo. Izmedju 9:40 i 9:50 ujutro. Pas se zvao Malena, i bio je terapijski pas mog djeteta od 3 god. sa smetnjama u razvoju. Policiju sam odmah pozvala na uvidjaj. Sta jos mogu legalno uraditi? Savjeti??", navodi se u objavi.

Maja je podelila fotografije svoga psa i dodala da sutra ide u policiju kako bi dostavila dokazni materijal.

"Policiji idem sutra, 5.10. Dostaviti dokazni materijal sa video kamera gdje se ne vidi pocinitelj, ali moze se jasno zakljuciti sve. Sta da uradim u ovoj drzavi da ovaj predmet dodje do tuziteljstva? Da li da odmah angazujem advokata?

Molim nekoga za koristan savjet jer od muke ne znam sta da radim vise. Pas nije imao ni 10 kila. Udomili smo je kao stene od 2 mjeseca prije 2 i pol godine. Ne mogu da pojmim gdje zivim, i kakav je ovo divlji zapad. Ja sam ocajna.", navodi se u objavi.

Mnogi korisnici Tvitera u komentarima su osudili počinioca ovog jezivog zločina i pokušali Maji dati konstruktivne savete:

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.