UHAPŠENI ZBOG KRIJUMČARENJA MIGRANATA: Evo KAKO su ih TRANSPORTOVALI preko granice
Ilustracija, Foto: Profimedia

hapšenje

UHAPŠENI ZBOG KRIJUMČARENJA MIGRANATA: Evo KAKO su ih TRANSPORTOVALI preko granice

Nakon ispitivanja osumnjičenih, postupajući tužilac doneće odluku o predlogu pritvora, mera zabrane, kao i daljim istražnim aktivnostima u ovim predmetima

Objavljeno:

Pripadnici Granične policije BiH uhapsili su tri strana državljanina osumnjičene da su u dužem periodu krijumčarili ilegalne migrante na teritoriji BiH.

Iz Tužilaštva BiH saopšteno je da su oni uhapšeni u dva odvojena predmeta zbog sumnje da su organizovali i krijumčarili ilegalne migranate, prenosi Srpskainfo.

Za izvršenje krivičnih dela koristili su plovilo kojim su preko rečne granice na teritoriju BiH krijumčarili više osoba u nezakonitim prelascima granice, navodi se u saopštenju iz Tužilaštva BiH.

U saopštenju se napominje da su oni na ovaj način ostvarivali nezakonitu imovinsku korist, a BiH nanosili štetu narušavanjem bezbednosne situacije, jer su omogućili ilegalne migracije kao i povećanje broja lica koje nezakonito borave u BiH, s ciljem odlaska prema zemljama EU.

1 / 8 Foto: Profimedia

Nakon ispitivanja osumnjičenih, postupajući tužilac doneće odluku o predlogu pritvora, mera zabrane, kao i daljim istražnim aktivnostima u ovim predmetima.

Bonus video:

02:17

KO IMA PLAC PORED JEZERA, OBOGATIĆE SE! Selo Pavlovci potpuno podeljeno A RAZLIKA U CENI NEKRETNINA NIKAD VEĆA

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.