OPŠTA MAKLJAŽA KOD KOMŠIJA: Mlatili se PALICAMA i KAMENJEM, u tuči povređena i DECA!
Ilustracija, Foto: Printscreen/Instagram/192_rs

tuča

OPŠTA MAKLJAŽA KOD KOMŠIJA: Mlatili se PALICAMA i KAMENJEM, u tuči povređena i DECA!

U događaju nekoliko osoba je povređeno pa su zatražili lekarsku pomoć u Županijskoj bolnici Čakovec

Objavljeno:

U Međimurju je došlo do masovne tuče, objavila je policija.

„Kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je kako je sedam osoba počinilo prekršaj iz članka 6. Zakona o prekršiocima protiv javnog reda i mira, dok je jedna osoba počinila krivično delo teške telesne povrede“, piše policija.

Mlatili se palicama, kamenjem…

Policija je onda opisala događaj, prenosi Index.hr.

"Kako smo već ranije izvestili u nedelju, 14. avgusta nešto posle 20 sati na ulici u Piškorovcu, došlo je tuče između više osoba. Tokom fizičkog sukoba pojedini učesnici kako bi naneli povrede drugim učesnicima koristili su drvene palice, kamenje i ručni alat, poput odvijača.

Hitna pomoć, Saobraćajna nesreća, Uzbuna, Požar, Vatrogasci
foto: Profimedia

U događaju nekoliko osoba je povređeno pa su zatražili lekarsku pomoć u Županijskoj bolnici Čakovec. Lakše su povređena dva deteta, kao i maloletnik, dok je teške povrede zadobio 21-godišnjak", piše policija.

"Ujedno, tokom tuče oštećeno je nekoliko kuća (razbijeni prozori kao i inventar u unutrašnjosti). Materijalna šteta procenjuje se na nekoliko desetina hiljada kuna", dodaje se.

Jedan je u pritvoru

"Dovršenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je kako je sedam osoba (rođeni 1976., 1982., 1991., dvoje 1995. te maloletnik) počinilo prekršaj protiv javnog reda i mira i da će se protiv njih podneti optužni predlog Opštinskom sudu u Čakovcu.

1 / 5 Foto: Profimedia

Nadalje, istraživanjem je utvrđeno kako je 40-godišnjak počinio krivično delo teške telesne povrede na štetu 21-godišnjaka. Uz krivičnu prijavu osumnjičeni je predat pritvorskom nadzorniku Policijske uprave međimurske. Kriminalističko istraživanje vezano uz počinjenje krivičnog dela oštećenja tuđe stvari se nastavlja", piše policija.

Bonus video:

01:20

DECA POVREĐENA U BUGARSKOJ ZBRINUTA U TIRŠOVOJ: Direktor klinike za Kurir TV otkrio u kakvom su stanju mališani

(Espreso/Index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.