MLADIĆ IZ GRADIŠKE PUCAO PA SNIMAK OBJAVIO NA INSTAGRAMU! Nakon INCIDENTA reagovao na OVAJ način
Ilustracija, Foto: Profimedia

INCIDENT

MLADIĆ IZ GRADIŠKE PUCAO PA SNIMAK OBJAVIO NA INSTAGRAMU! Nakon INCIDENTA reagovao na OVAJ način

Osumnjičeni je policajcima dobrovoljno predao mobilni telefon kojim je snimljen ovaj događaj, a daljim radom došlo se do saznanja da mu je oružje dao G.L. iz Bosanske Dubice, koji je policajcima dobrovoljno predao vojnu pušku

Objavljeno: 12:44h

Tridesetjednogodišnji Bojan M. iz Bosanske Gradiške uhapšen je nakon što je na Instagramu objavio kako puca iz vatrenog oružja.

Bojan M. je uhapšen juče, a privli su ga pripadnici policije u Bosanskoj Gradiški i terete ga da je iz vatrenog oružja pucao dan ranije u mestu Jablanica.

- Operativnim radom na terenu policajci su došli do saznanja da je B.M. tokom boravka u mestu Jablanica, grad Bosanska Gradiška, ispalio nekoliko hitaca iz vatrenog oružja, što je snimio i naknadno objavio na svom Instagram profilu, rekli su za banjalučke Nezavisne iz policije.

1 / 6 Foto: Profimedia

Osumnjičeni je policajcima dobrovoljno predao mobilni telefon kojim je snimljen ovaj događaj, a daljim radom došlo se do saznanja da mu je oružje dao G.L. iz Bosanske Dubice, koji je policajcima dobrovoljno predao vojnu pušku.

Bonus video:

10:06

DIPLOMATA AĆIMOVIĆ UPOZORAVA: NUKLEARNA KATASTROFA koja je moguća u Zaporožju bila bi u rangu 9 Černobilja! RUSKI IMAJU OVAJ CILJ

(Espreso/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.