BIVŠI DIREKTOR CENTRA ZA SOCIJALNI RAD UCENJIVAO MAJKE: Nudio NOVAC u zamenu za SE*S!
Scena iz obrisanog snimka, Foto: Twitter

sramno!

BIVŠI DIREKTOR CENTRA ZA SOCIJALNI RAD UCENJIVAO MAJKE: Nudio NOVAC u zamenu za SE*S!

Povodom objavljivanja snimka na društvenim mrežama Kliks je kontaktirao i Tufekčića, koji na upit nije odgovorio do objave ovog članka

Objavljeno:

Na društvenim mrežama objavljen je kompromitirajući video snimak na kojem je prikazan bivši direktor Centra za socijalni rad u Banovićima Nevzet Tufekčić, kojeg optužuju za seksualne ucene.

Takođe, dobio je i pretnje. Sporni snimak je objavljen pa obrisan od strane drušvenih mreža.

Snimak je najverovatnije nastao pre okvirno dve godine, a Tufekčić je prikazan u trenutku kada obnažen na sebe navlači donji veš te komunicira s jednom ženskom osobom. Snimak je nedugo nakon objavljivanja uklonjen sa društvene mreže Fejsbuk, ali je u međuvremenu objavljen na Tviteru, odakle je takođe obrisan, piše Klix.

Deo snimka, koji je veoma brzo postao viralan, prikazuje govor ženske osobe, koja u trenutku dok Tufekčić na sebe navlači donji veš, kaže da je decu opremila, nabavila im odeću, obuću, knjige i sveske, a još joj je ostalo, kako se čuje, da nabavi automobil.

U komentarima su počele pljuštati optužbe na Tufekčićev račun, u kojima se, između ostalog, navodi da je on kao direktor Centra za socijalni rad seksualno ucenjivao majke za potvrde za dečiji doplatak, kao i to da mnoge nisu pristale na to da dobiju hiljadu konvertibilnih maraka jednokratne novčane pomoći u zamenu za pružanje seksualne usluge.

Nevzet Tufekčić
foto: Twitter

Iako se u komentarima može videti da su protiv Tufekčića upućivane prijave, nijedna od njih nije stigla do Tužilaštva Tuzlanskog kantona, što je potvrđeno.

Inače, Tufekčić je sa dužnosti direktora Centra za socijalni rad u Banovićima smenjen nakon promjene lokalne vlasti, a zbog, kako je nezvanično potvrđeno za Klix, zloupotrebe položaja.

Na njegovo mesto je došla Merima Numanović. Njeno imenovanje polovinom prošle godine potvrdilo je Opštinsko veće Banovića, prenosi Srpskainfo.

Putem prvobitne Fejsbuk grupe na kojoj je i objavljen kompromitirajući snimak, Tufekčiću je zaprećeno objavom novih sadržaja.

– Nakon nekoliko prijava prethodni post o Nevzetu Tufekčiću je uklonjen zbog kršenja pravila Fejsbuka. To nas neće zaustaviti u razotkrivanju celokupne istine sa ovim slučajem te naši pratioci u narednih par dana mogu očekivati celokupan videoklip (uključujući scene seksa) koji će biti objavljen na drugim stranicama i uputstva za gledanje ćemo podeliti ovde. Nevzet Tufekčić treba da se stidi svojih postupaka i uputi javno izvinjenje pre nego obelodanimo snimke – navedeno je u objavi na stranici.

Povodom objavljivanja snimka na društvenim mrežama Kliks je kontaktirao i Tufekčića, koji na upit nije odgovorio do objave ovog članka.

1 / 6 Foto: Profimedia

Međutim, javno je komentarisao spomentu objavu na Fejsbuk stranici, kazavši da se trebaju stideti i odgovarati oni koji su kršili osnovna ljudska prava i nezakonito ga pratili, uhodili, montirali i dirali u njegovu privatnost. Naglasio je i to da je snimak prljava igra i montaža.

– Sakrivaju se iza Fejsbuk stranice…i svi znaju da je u pozadini politička igra i osveta što sam tužio ustanovu za nezakonitu smenu – naveo je Tufekčić, naglasivši da neće bežati od odgovornosti, ukoliko se dokaže inkriminisano delo, ali i da trebaju odgovarati i oni koji su ga nezakonito uhodili, bez sudskog naloga.

Bonus video:

55:51

REDAKCIJA 11.08.2022. 3.DEO

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.