DRVO USMRTILO DEVOJČICU (10) KOD ČITLUKA!
Ilustracija, Foto: Profimedia

tragedija

DRVO USMRTILO DEVOJČICU (10) KOD ČITLUKA!

U 18:25 sati u PS Čitluk obratila se M.I.(1982) i prijavila da je u mestu Tepčić polje, opština Čitluk, palo suho stablo vrbe na maloletnu devojčicu T.D.(2012) iz mesta Vidovići, opština Čitluk

Objavljeno:

Desetogodišnja devojčica iz mesta Vidovići kod Čitluka sinoć je podlegla u Sveučilišnoj kliničkoj bolnici (SKB) Mostar nakon što se na nju oborilo stablo.

Ovaj tragičan slučaj se dogodio u mestu Tepčić polje, kada se pod još neutvrđenim okolnostima na devojčicu, T.D. obrušilo suho stablo vrbe.

Iako je odmah odvezena u bolnicu, uprkos naporima lekara, jevojčica je od zadobijenih povreda preminula, prenosi Srpskainfo.

1 / 7 Foto: Profimedia

– U 18:25 sati u PS Čitluk obratila se M.I.(1982) i prijavila da je u mestu Tepčić polje, opština Čitluk, palo suho stablo vrbe na maloletnu devojčicu T.D.(2012) iz mesta Vidovići, opština Čitluk. Ista je prebačena na CUM Mostar gde je od zadobijenih povreda preminula – potvrdili su portal “Avaza” iz MUP-a Hercegovačko-neretvanskog kantona.

Bonus video:

04:25

KIKINA MAJKA UŽIVO NA KURIR TV OTKRILA ŠTA SE DESILO KOBNOG DANA! Moja ćerka nikad ne bi pokušala da se ubije OVO ĆE VAS ŠOKIRATI

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.