SPASILO NAS JE DRVO: Očevidac KRVAVOG PIRA prepričava do sada NEVIĐENI ZLOČIN
Policija, Foto: Profimedia

gorica kod gruda

SPASILO NAS JE DRVO: Očevidac KRVAVOG PIRA prepričava do sada NEVIĐENI ZLOČIN

Davor Grubešić je bio u ugostiteljskom objektu kada se dogodio stravičan zločin u mestu Gorica kod Gruda

Objavljeno:

On se tu našao sa prijateljima, sa decom i unučicama, prenosi Srpskainfo.

- Malo smo bili na svetom Stjepanu, na zabavi kako bi mi rekli. I desi se tako nešto - užasnuto počinje sa pričom Grubešić.

On je potom opisao i kako se odigrao krvavi pir, odnosno kako je sve započelo.

- Jedna osoba počela je da baca stolove i stolice, negde 20 minuta pre pucnjave. Od strane nekoliko ljudi koji su tu sedili bio je odstranjen iz lokala. Čini mi se da su pale pretnje da će se vratiti s puškom, kako smo čuli - priseća se Grubešić.

Napadač je otišao do kuće gde je uzeo automatsku pušku, odnosno "kalašnjikov". Potom se vratio i onda zapucao po ljudima ispred objekta, ubivši dve i ranivši još dve osobe.

Senjak, Čaura, Mesto zločina
foto: Kurir/Zorana Jevtić

Grubešić je jutros saznao da je napadač problematična osoba. Ne zna da li je ranije počinio sličan zločin, ali kaže da je svedok sinoćnjeg događaja, kada je malo nedostajalo da i on strada.

- Mene je spasilo drvo. Mene i mog nećaka, da ga nisam povukao za ruku, ne znam šta bi bilo s nama. Dvojica su pala pored mene. Jedan je Velo (prim. nov. Velimir Bušić), poznata osoba ovde, čini mi se da je podlegao povredama i drugi je Andro, čini mi se da mu je koljeno amputirano. Ovu drugu dvojicu ne znam - rekao je Grubešić za Avaz.

On je rekao da je napadač pobegao sa lica mesta nakon što je ispucao rafal.

- Policija se stvorila tu jako brzo, ali čini mi se da je Hitna pomoć malo zakazala - rekao je Grubešić i dodao da ne zna šta bi mogao biti motiv ovog krvavog pohoda.

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.