SAOPŠTENE NAJCRNJE VESTI! Poznata doktorka počinila samoubistvo u BOLNICI!
Branka Pekić Semiz

VELIKA TRAGEDIJA

SAOPŠTENE NAJCRNJE VESTI! Poznata doktorka počinila samoubistvo u BOLNICI!

Na društvenim mrežama brojni prijatelji se opraštaju od doktorice za koju imaju samo reči hvale

Objavljeno: 11:19h

Doktorka Branka Pekić Semiz počinila je samoubistvo u prostorijama Bolnice „Srbija“ u Istočnom Sarajevu, saznaje Srpskainfo.

Ovaj slučaj prijavljen je policiji koja je obavila uviđaj i utvrđeno je da nema elemenata krivičnog dela i da se u ovom slučaju radi o samoubistvu.

Doktorica Pekić-Semiz bila je jedan od najvećih stručnjaka u pomenutoj bolnici, specijalista ginekologije i akušerstva-supspecijalista perinatologije koja je pomogla da na svet dođe više od 2.500 beba, piše Srpskainfo.

– I poslednjeg dana u operacionoj sali uspešno je obavila porođaj carskim rezom. Još jedan novi život, život jedne devojčice stigao je na ovaj svet. Istog dana u Kulturnom centru Istočno Novo Sarajevo trebala je da održi predavanje o reproduktivnom zdravlju žena – poručili su iz Bolnice „Srbija“.

Dodali su da je ostavila neizbrisiv trag u srpskom narodu zajedno sa primarijusom doktorom Vladimirom Mehmedbašićem.

– U podrumskim prostorijama i pod kišom granata svakodnevno izlažući svoj život porađala je žene i donosila osmeh i radost u mnoge domove u tim sumornim vremenima. U nehumanim uslovima i uz minimum sredstava bila je jedan od osnivača Odeljenja ginekologije u tadašnoj bolnici Kasindo – poručili su iz bolnice.

Komemoracija je zakazana za danas u 11 časova u Kulturnom centru Istočno Novo Sarajevo, a sahrana u 14 časova na porodičnom groblju na Ilidži.

Na društvenim mrežama brojni prijatelji se opraštaju od doktorice za koju imaju samo reči hvale.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.