EPILOG DOJAVE U UKC SRPSKE: Policija OBAVILA pregled, bezbednost nije UGROŽENA
Ilustracija, Foto: Profimedia

dojava

EPILOG DOJAVE U UKC SRPSKE: Policija OBAVILA pregled, bezbednost nije UGROŽENA

O svemu navedenom obavešten je dežurni tužilac Republičkog javnog tužilaštva Republike Srpske, koji je navedeni događaj kvalifikovao kao krivično delo „Terorizam“

Objavljeno:

Policijski službenici Policijske uprave Banjaluka, izvršili su danas protivdiverzioni pregled Univerzitetsko-kliničkog centra Republike Srpske i tom prilikom utvrđeno je da nema bezbednosnih pretnji.

Danas oko 13 časova, od strane dve medijske kuće sa sedištem u Banjaluci, prijavljeno je da je na njihove službene imeil adrese stigla poruka da su na različitim mestima u Univerzitetskom-centru Republike Srpske postavljene bombe, piše Srpskainfo.

O svemu navedenom obavešten je dežurni tužilac Republičkog javnog tužilaštva Republike Srpske, koji je navedeni događaj kvalifikovao kao krivično delo „Terorizam“.

Zbog ovih dojava pacijenti i osoblje su bili evakuisani iz objekata.

1 / 6 Foto: Profimedia, Printscreen, Dragana Udovičić

– Јedanaest eksplozivnih uređaja od toga četiri od po jedan kilogram i preostalih sedam po pola kilograma postavljeni su u UKC Srpske i tajmer za njihove detonacije otkucava. Biće smrti svuda. Svuda. I treba da bude kad je vaša država i vaš režim sejali smrt svuda oko sebe. Je**m vam mamu četničku svima. Dole Vučić, dole Putin, dole Dodik. Smrt svemu i svima što stoje na putu slobodi – navedeno je u poruci koja je danas stigla na mejl adrese medija i UKC RS, prenosi RTRS.

Bonus video:

13:02

Ilija Kajtez o dojavi o bombi u Kuriru

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.