STRAVIČAN SLUČAJ PEDOFILIJE: Za obljubu SESTRE mlađe 15 godina od njega dobio ovoliku zatvorsku kaznu, SRAMOTA!
Ilustracija, Foto: Profimedia

obljuba

STRAVIČAN SLUČAJ PEDOFILIJE: Za obljubu SESTRE mlađe 15 godina od njega dobio ovoliku zatvorsku kaznu, SRAMOTA!

On je učinio krivično delo obljuba sa detetom mlađim od 15 godina

Objavljeno: 16:56h

Okružni sud u Doboju osudio je P.M. i B.K. zbog obljube devojčice G.M. na pet i po godina, odnosno godinu zatvora.

Kako se navodi u presudi, neutvrđenog dana tokom leta 2016. godine, P.M. u kući u kojoj je živio sa sestrom G.M. (2005), u nameri obljube i znajući da mu je ista sestra i da je mlađa od 15 godina, u noćnim časovima dok je ležala na svom krevetu, došao je i legao pored nje, prenosi Srpskainfo.

– Rukama ju je dodirivao po telu, svukao joj je donji veš i rukom dodirivao u predelu polnog organa. Potom je imao polni odnos sa sestrom. Nakon toga u više navrata radio je isto, što je trajalo sve do 17. juna 2017. godine, kada je teško povređen aktiviranjem minsko-eksplozivnog sredstva, dok je čuvao ovce – navodi se u presudi i dodaje da je potom ponovo od sredine 2018. godine pa do septembra 2019. godine u više navrata imao polni odnos sa sestrom u njihovoj kući.

– On je učinio krivično delo obljuba sa detetom mlađim od 15 godina – dodaje se u presudi.

Dalje se navodi da je B.K. neutvrđenog dana sredinom 2019. godine, a nakon što je u njegovo dvorište došla G.M., znajući da je dete mlađe od 15 godina i da postoji velika nesrazmera u zrelosti i uzrastu između njih dvoje, u nameri zadovoljenja svog polnog nagona, ušao s njom u svoju veću kuću i zatvorio vrata, te je ljubio u usta i vrat, pišu Nezavine.

1 / 7 Foto: Profimedia

Pored toga, G.M. se s imovinskopravnim zahtevom upućuje na parnicu, dok je B.K. obavezan da nadoknadi troškove krivičnog postupka i to 771,87 KM na ime stvarnih troškova i 150 KM na ime paušala u roku od 30 dana od dana pravnosnažnosti presude, dok se P.M. oslobađa od obaveze da nadoknadi troškove krivičnog postupka i isti padaju na teret budžetskih sredstava suda.

Bonus video:

54:22

REDAKCIJA 24.05.2022. 2.DEO

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.