MASOVNO HAPŠENJE U BIH: Među privedenima POLICAJAC, nađeno i ilegalno ORUŽJE!
Ilustracija, Foto: Profimedia

hapšenje

MASOVNO HAPŠENJE U BIH: Među privedenima POLICAJAC, nađeno i ilegalno ORUŽJE!

Prikupljeni su dokazi da su osumnjičeni delujući organizovano i u međusobno povezanim radnjama i aktivnostima prokrijumčarili veći broja ilegalnih migranata

Objavljeno:

Najmanje 11 osoba uhapšeno je u akciji granične policije BiH pod sumnjom da su krijumčarili migrante preko te zemlje prema Hrvatskoj, potvrđeno je iz Tužiteljstva BiH koje vodi istragu.

Policajci su tokom dana psroveli pretragu na 11 lokacija širom BiH tragajući za 12 osumnjičenih od kojih je 11 odmah uhapšeno. Lokalni mediji prenose da je među njima i jedan granični policajac.

Hapšenja su sprovedena u Brčkom i Modriči nakon višemesečne istrage zbog krivičnih dela organizovanog kriminala i krijumčarenja migranata s područja Bosne i Hercegovine prema Hrvatskoj i drugim zemljama EU.

Kod njih je pronađeno i ilegalno oružje.

1 / 7 Foto: Profimedia

- Prikupljeni su dokazi da su osumnjičeni delujući organizovano i u međusobno povezanim radnjama i aktivnostima prokrijumčarili veći broja ilegalnih migranata koji su nezakonito boravili u BiH organizovajući im prevoz za novčanu naknadu - piše u saopštenju policije.

Bonus video:

02:31

RAĐEN PROGOVORIO O SKANDALU SA MILICOM RISTIĆ! Pevačica ga prijavila za nasilje, povukla tužbu, a evo u kakvim su SAD ODNOSIMA

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.