POČELO SUĐENJE ZA KRVAVU SVADBU U BANJALUCI: Evo kako su se izjasnili optuženi
Ilustracija, Foto: Nemanja Nikolić

OPTUŽENI ZA POKUŠAJ UBISTVA

POČELO SUĐENJE ZA KRVAVU SVADBU U BANJALUCI: Evo kako su se izjasnili optuženi

U optužnici se navodi da je A. M. “bez povoda i razloga” prvo verbalno napao jednog muškarca, inače pripadnika Oružanih snaga BiH

Objavljeno:

Trojica optuženih za pokušaj ubistva i nanošenje teških telesnih povreda zvanicama na jednoj svadbi kod Banjaluke, izjasnili su se danas u Okružnom sudu Banjaluka da nisu krivi za izvršenje teškog krivičnog dela, na način kako je ono opisano u optužnici banjalučkog tužilaštva.

Krivicu su tako negirali braća A. M. (28) i An. M. (25) i S. A. (28).

Optuženi A. M., tereti se za krivično delo ubistvo u pokušaju, a njegov brat i trećeoptuženi S. A. optuženi su za krivično delo nanošenja teških telesnih povreda.

Kobni događaj dogodio se u julu prošle godine na svadbenom slavlju u jednom ugostiteljskom objektu u Motikama kod Banjaluke.

U optužnici se navodi da je A. M. “bez povoda i razloga” prvo verbalno napao jednog muškarca, inače pripadnika Oružanih snaga BiH.

Preteći mu je rekao: “Šta gledaš, kao da nikad nisi video žensko. Zaklaću te”, navodi se u optužnici.

1 / 4 Foto: Profimedia

Nakon toga, A. M. je naglo ustao od stola i držeći u ruci nož od escajga krenuo ka stolu za kojim je sedeo muškarac, u čemu su ga sprečili drugi gosti.

A. M. je ubrzo ponovo ustao i došao do žrtva i nožem ga ubo u desno oko.

Dodaje se da je žrtva zadobila prelom zida očne duplje “sa trajnom i znatnom posledicom gubitka funkcije oka”.

Prema optužnioci, dok je žrtva ležala, prišli su mu An. M. i S. A. i zajedno sa A. M. ga udarili više puta rukama i nogama po glavi i telu, i tako mu naneli teške povrede u vidu nagnječenja mozga sa krvarenjem u lobanjskom prostoru.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.