NIKŠIĆANKA PALA NA GRANICI: Pokušala da prokrijumčari 30 kg MARIHUANE, u kolima imala specijalno IZGRAĐEN BUNKER!
Ilustracija, Foto: RINA

hapšenje

NIKŠIĆANKA PALA NA GRANICI: Pokušala da prokrijumčari 30 kg MARIHUANE, u kolima imala specijalno IZGRAĐEN BUNKER!

Carinski službenici i granična policija kontrolisali su vozilo "audi A2", kojim je upravljala M.G. iz Nikšića

Objavljeno:

Nikšićanka čiji su inicijali M.G. (40) uhapšena je zbog pokušaja da preko granice sa BiH prokrijumčari 30 kilograma marihuane, saopšteno je iz Uprave prihoda i carina i Uprave policije Crne Gore.

U zajedničkom saopštenju navodi se da je krijumčarenje marihuane sprečeno na graničnom prelazu sa BiH - Ilino brdo na izlazu iz Crne Gore, piše Srpskainfo.

Carinski službenici i granična policija kontrolisali su vozilo "audi A2", kojim je upravljala M.G. iz Nikšića. U vozilu je pronađen specijalno izrađeni bunker u kojem je bilo skriveno 27 pakovanja marihuane, ukupne težine oko 30 kilograma.

- Obavešten je državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici, koji je naložio da M.G. bude uhapšena zbog sumnje da je izvršila krivično delo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga - navodi se u saopštenju.

U saopštenju se ističe da je ovo druga zajednička plenidba od početka meseca, te podseća da je 7. aprila na graničnom prelazu Metaljka zaplenjeno oko 177 kilograma marihuane.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.