DAVOR DRAGIČEVIĆ POSTAVIO ŠATOR ISPRED TUŽILAŠTVA BiH: Ostaće tu do daljeg!
Ubijeni David Dragičević, Foto: EPA/Vladimir Stojković

otac ubijenog davida

DAVOR DRAGIČEVIĆ POSTAVIO ŠATOR ISPRED TUŽILAŠTVA BiH: Ostaće tu do daljeg!

Tokom obraćanja medijima, Dragičević je naveo kako se slučaj "David Dragičević", ali i "Dženan Memić" konačno moraju rešiti

Objavljeno:

Davor Dragičević, otac ubijenog Davida Dragičevića, stigao je danas iz Banjeluke u Sarajevo gde je postavio šator ispred Tužilaštva Bosne i Hercegovine gde će ostati sve do intenziviranja rada ove institucije na slučaju "David Dragičević", piše Klix.

Tokom obraćanja medijima, Dragičević je naveo kako se slučaj "David Dragičević", ali i "Dženan Memić" konačno moraju rešiti.

Davor Dragičević
Davor Dragičevićfoto: Youtube printscreen

- Ako oni umešani u ubistvo Davida ostanu na slobodi u Banjaluci, ubiće mog brata i njegovu decu i sve ljude koji nas podržavaju. Zato se ovaj slučaj mora rešiti. Dokazi postoje - poručio je Dragičević.

1 / 5 Foto: Facebook printscreen

Poručio je kako svi oni koji su umešani u ubistvo Davida ne spavaju godinama.

- Oni ne spavaju već četiri godine. Znaju ko sam ja, znaju moje namere i znaju sve. Ako se ne reši legalno, ja ću uzeti pravdu u svoju ruke, a žrtava će biti previše. Oko za oko, zub za zub - ističe Dragičević.

Podsetimo, David Dragičević nestao je 18. marta 2018. godine, a njegovo telo pronađeno je šest dana kasnije na ušću rečice Crkvene u Vrbas. Okolnosti pod kojima je umro i dalje nisu razjašnjene.

Bonus video:

02:38

ESPRESO ANKETA: Pitali smo građane šta misle o dramatičnoj situaciji u Ukrajini

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.