HOROR U TESLIĆU! U bunaru pronađeno BEŽIVOTNO telo ženske osobe
Ilustracija, Foto: Profimedia

UŽAS

HOROR U TESLIĆU! U bunaru pronađeno BEŽIVOTNO telo ženske osobe

U prisustvu lekara mrtvozornika Doma zdravlja Teslić izvršen je uviđaj lica mesta prilikom čega je utvrđeno da je lice M.V. najverovatnije prilikom utovara sijena u radna kolica pala u neograđen bunar koji se nalazi u nesporednoj blizini senika

Objavljeno:

Policijskoj stanici Teslić, juče oko 8.40 časova, prijavljeno je da je u mestu Čečava kod Teslića, prilikom pregleda bunara pronađeno beživotno telo nepoznate ženske osobe.

Odmah po prijavi su postupili policijski službenici Policijske stanice Teslić i pripadnici Teritorijalne vatrogasne jednice Teslić koji su beživotno telo izvukli iz bunara nakon čega je utvrđeno da se radi o M.V. sa područja opštine Teslić, piše Srpskainfo.

- U prisustvu lekara mrtvozornika Doma zdravlja Teslić izvršen je uviđaj lica mesta prilikom čega je utvrđeno da je lice M.V. najverovatnije prilikom utovara sijena u radna kolica pala u neograđen bunar koji se nalazi u nesporednoj blizini senika, a isti je bio pokriven najlonom i daskom - rekla je portparol PU Doboj Dragana Kerkez.

1 / 7 Foto: Profimedia

Dodala je da je od strane lekara mrtvozornika izvršen je spoljašnji pregled tela prilikom čega se isti izjasnio da se radi o zadesnoj smrti, nastaloj utapanjem bez vidljivih povreda po telu. O svemu je obavešten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Doboj

Bonus video:

00:41

Grad Bišan: Moderni grad sa dugom istorijom

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.