PAS UBIO 14 DANA STARU BEBU: Krvoločna ženka ga UGRIZLA za GLAVU čak 26 puta, tresla ga u ČELJUSTIMA!
Ilustracija, Foto: Profimedia

u toku suđenje roditeljima

PAS UBIO 14 DANA STARU BEBU: Krvoločna ženka ga UGRIZLA za GLAVU čak 26 puta, tresla ga u ČELJUSTIMA!

Jedan od njihova dva staford terijera je ubio novorođenog dečaka nakon što je njegova majka navodno zaspala na kauču, dok otac izašao da popuši cigaretu

Objavljeno:

U toku je suđenje roditeljima Ejmi Ličfild i Denu Meknaltiju iz Velike Britanije čiji je pas izujedao na smrt njihovu 14 dana staru bebu.

Jedan od njihova dva staford terijera je ubio novorođenog dečaka nakon što je njegova majka navodno zaspala na kauču, dok otac izašao da popuši cigaretu. Tragedija se desila oko 2 sata posle ponoći 18. novembra 2018 u mestu Joksli Kembs.

Malog Rubena Meknaltija je ženka stara šest godina ugrizla za glavu čak 23 puta i tresla ga u čeljustima. Zadobio je teške povrede mozga, kičme i lobanje i podlegao povredama u bolnici tri nedelje kasnije nakon što su ga isključili sa aparata za održavanje života.

Radnici socijalne službe su prethodno upozorili roditelje da ne ostavljaju Rubena samog i bez nadzora sa svoja dva psa.

Ali, kako je istraga potvrdila, Ejmi (31) je bila u dubokom snu pored mališana, koji je takođe spavao u krevecu u obliku plišanog mede na kauču, dok otac nije bio u kući.

Den se navodno vratio unutra i pronašao Rubena i belog psa zvanog Doti prekrivene krvlju, dok je Ejmi još spavala pored.

1 / 4 Foto: Profimedia

On je odmah pozvao Hitnu pomoć.

– Mislim da ga je j**eni pas napao. Moja partnerka je spavala, samo sam čuo plač. Znate, on samo krvari – čulo se na snimku konfuznog poziva izbezumljenog oca.

Kada su stigli bolničari, Danijel i Ejmi su navodno odbili da drže Rubena u rukama.

Sajmon Njuberi, stručnjak za veterinarsku forenziku ponudio je nekoliko objašnjenja zašto je pas iskasapio dete.

– Moguće je da je Doti videla Rubena kao mali plen ili gumenu igračku. Takođe je moguće da je keruši predatorski nagon bio podstaknut plakanjem ili pokretima bebe – kazao je stručnjak.

Ejmi je imala ove pse od njihovog rođenja i nije bilo ranijih izveštaja o agresivnom ponašanju. Policija je zaplenila oba psa i privela roditelje nakon stravičnog incidenta.

– Jasne su naznake i dokazi da su roditelji bili svesni da Ruben ne treba da bude ostavljen sam sa psima u bilo kom trenutku, čak ni dok porodica ručava – zaključio je mrtvozornik svoje izlaganje i dodao da je majka u trenutku tragedije bila na lekovima za spavanje.

(Espreso/mirror.co.uk)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.