MANEKENKA NAĐENA MRTVA POSLE ŽURKE! Maskirani muškarci bacili njeno telo na trotoar, BOLNA ispovest supruga (FOTO)
Кristi Džajls, Foto: Printscreen/Instagram/CHRISTYGILESX

tragedija

MANEKENKA NAĐENA MRTVA POSLE ŽURKE! Maskirani muškarci bacili njeno telo na trotoar, BOLNA ispovest supruga (FOTO)

Dok je bila na zabavi, Hilda je navodno upoznala jednog muškarca i njih troje su planirali da prisustvuju afterpartiju na Holivudskim brdima

Objavljeno:

Porodica manekenke i glumice čije je telo bačeno na pločnik kaže da sumnjaju da joj je nasilno ubrizgan heroin pre smrti.

Кristi Džajls (24) proglašena je mrtvom u bolnici u Los Anđelesu u subotu nakon što je njeno telo pronađeno ispred druge bolnice.

Njen suprug je rekao da se na snimku vidi kako njeno telo izbacuje grupa od trojice muškarca sa crnim maskama, koji su bili u automobilu bez registarskih tablica.

Manekenka i njena prijateljica, dizajnerka Hilda Marsela Кabrales-Arzola (26), poslednji put su viđene u petak nakon što su prisustvovali zabavi u skladištu u Los Anđelesu.

Dok je bila na zabavi, Hilda je navodno upoznala jednog muškarca i njih troje su planirali da prisustvuju afterpartiju na Holivudskim brdima.

Dva sata nakon što je Kristino telo pronađeno, njena prijateljica je takođe ostavljena ispred druge bolnice u kritičnom stanju.

Hilda, koja se upravo preselila u LA iz Meksika, nalazi se na aparatima za održavanje života bez moždane aktivnosti i sa "malom mogućnošću oporavka", preneo je "Miror".

Kristin suprug, Žan Silijes, koji je bio u poseti svom ocu u San Francisku u vreme incidenta, opisao je vest kao "srceparajuću“.

- Ljudi dele ove neverovatne video snimke koje imaju sa njom, i to samo vraća uspomene. Znam da je više nikada neću videti, poljubiti ili dodirnuti - kazao je.

Govoreći za КLTA, on je rekao da je heroin pronađen u telu njegove supruge, ali je tvrdio da ni ona ni njena prijateljica nisu uzimale drogu.

- Kristin toksikološki izveštaj se vratio i pretpostavljam da su pronašli heroin u njenom sistemu, što nije nešto što bi bilo koja od tih devojaka ikada uradila, ne dobrovoljno - rekao je on.

Porodica navodi da su trojica muškaraca u crnom i sa maskama spustili Kristi na trotoar bolnice. Oni takođe navode da je isto vozilo, sa uklonjenim registarskim tablicama, viđeno kako ostavlja Hildu u drugoj bolnici.

Žan, koji je pratio telefon svoje žene i pristupao njenim tekstualnim porukama na iCloud-u, rekao je: "Imam sve poruke koje je razmenila sa bilo kim te noći i oko pola šet ujutru je jednoj od devojaka napisala da treba da idu odatle uz uplašeni emodži".

(Espreso/Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.